2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179396 بازدید | 1505 پست

اول این‌که‌ هیچوقت اینجا درددل شخصی نکن 

چون بدتر از زندگیت سرد میشی 

ب شوهرت ولی موقعی ک حالش خوبه و اوکیه بگو ک میدونم مادرت میاد اینجارو میگرده 

بگو عزیزم باور کن اگه مادر خودم اینکارو باهام کنه شدیدا بهم برمیخوره 

یجور همسرتو قانع کن ک کار مادرش شدیدا زشته 

بعد اگه دیدی گارد گرفت و قبول نکرد پس دنبال راه دوم باش 

همیشه و همیشه وسایل خصوصیت رو جمع کن بذار تو کمدی ک قفل داره و قفلشو همه جا با خودت ببر و حتی دست همسرت نده 

بعد تمام ظرفای ک روشون حساسی بذار تو همون کمد قفل دارت و وقتایی ک خونه ای هرکدوم لازم داشتی بردار دوباره بذار تو همون کمد 

اینجور می‌فهمن ک فوضولی چقد زشته 

ببین فقطططط ی راه هست. ی تیکه طلای کوچیک بزار تو کشویی چیزی یا پول.  از بیرون اومدی اگه مطمئن بودی اومده خونتون بگو نیستش... ب شوهرتم بگو گذاشتم دقیقا روی  دراوری میزارایشی چیزی.. بعد طلارو قایم کن ی جای مطمئن.... همین ک شوهرت بهش شک کنه دیگه نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک زدم میگه زنت قدر خونه و زندگی تو بیشتر بدونه لوس شده فکر نکنه تو بهش وابسته ای زنهای دیگه هم ه ...

احتمالا ایشان عقده ای وبیسواد تشریف داره  شاید شوهرش سرخودش زن صیغه کرده؟

حالابگو ببینم مگه شما قدرنشناسی ازت سر زده؟ یارفتاربدی باهمسرت داشتی که همچین چیزی میگه؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عمر مارو خاک کرد نااعصاب مارو بهم ریخته با کارهاش برنج میگه علامت بزن تو تقویم کی میخری مرغ میگه بشم ...

وایییی چ خاک بر سریه

ببین عزیزم اون حسابی درگیره مطمئنا خواب و خوراک نداره تا شما مخصوصا تو رو از خواب و خوراک بندازه

ولی تو بیخیالش باش و بسپارش ب خدا ک خودش جوابش رو بده

اگه بخوای توی جنگ و دعوا وارد بشی زندگی و اعصاب برات نمیمونه

فقط بی اهمیت باش و ازش دوری کن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
عمر مارو خاک کرد نااعصاب مارو بهم ریخته با کارهاش برنج میگه علامت بزن تو تقویم کی میخری مرغ میگه بشم ...

اصلا ب این حرفا اهمیت نده 

کامنت قبلی ک برات گذاشتمو بخون و انجام بده 

یه مدت ک ببینه وسایلت کم شده و قایم میکنی حساب کار میاد دستش  

عزیزم ببخشید ولی چقدر از شون میترسی و حساب میبری اقتدار و غرور برا زن خوب چیزیه  این زندگی که ...

افرین دقیقا حرف دل منو زدین حدصله تایپ نداشتم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
عزیزم ببخشید ولی چقدر از شون میترسی و حساب میبری اقتدار و غرور برا زن خوب چیزیه  این زندگی که ...

جلوی روم نگفتن زن صیغه ای صداشونو ظبط کردم فعا اگه ساکتم به خاطر دخترم هست نمیخوام دست این عفریطه بزرگ بشه و کلفت این بشه شوهرم کارش خوب نه اعتیاد راحت دخترمو میگیره در ضمن شما از زندگی من خبر ندارین سکوتم به خاطر جایی ندارم برم کسی رو ندارم پشتم باشه خانوادم نمیتونن حمایتم کنه مجزورم تحمل کنم شرایط خانوادم اصلا خوب نیست برم اونجا نه سرمایه ای دارم برم جدا شما از دل من خبر ندارین عزیزم وگرنه کی دوست داره این زندگی رو تحمل کنه مجبورم 

دخترم تمام زندگیم 

به نظر من یکی از وسایل برقیت رو خودت گم و گور کن بعد طوری رفتار کن که انگار گم شده و از چیزی خبر نداری،خودت و برن به ناراحتی و اعصاب خوردی و بی خبری و به همه بگو مگه میشه چیزی گم بشه تو خونه،و شوهرت و مجبور کن همون و بخره ترجیحا با پرکاربرد ترین وسیله ات این کار رو کن که شوهرت هم ازش استفاده میکنه،این طوری شوهرت هم حرصی میشه از رفتار خانوادش

شیرازی اصیل🥰
اول این‌که‌ هیچوقت اینجا درددل شخصی نکن  چون بدتر از زندگیت سرد میشی  ب شوهرت ولی موقعی ...

تا کی باید اینجوری زندگی کنه قفل کنه قایم کنه باز کنه؟ دوباره قفل کنه؟  اینا مشکلشو حل نمیکنه تازه شوهرش بدش میاد میگه نگاه قفل وکلیدوهمرو ازمن قایم میکنه پس مادرم راست میگه که این زن خوبی نیست

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بنظرم الکی برو از آسیابت استفاده کن و بگو این چرا اینجوری شده، خوب کار نمیکنه، سالم بود قبلا یروز د ...

به نظرمنم این بهترین کار هست، شوهرت بفهمه شک کردی خودش اوضاع رو مدیریت میکنه،