2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179402 بازدید | 1505 پست

اگه سواد داره رو تیکه های کاغذ بدوبیراه بنویس بذار تو هر کشو کابینت

راه دیگه ای ب ذهنم نرسید

باید شوهرتو شیر فهم کنی در اصل

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

به شوهرت بگو وسیله هام جابه جا سده کم شده 

فلان چیزم اونطرف بود حالا این طرفه خونه جن داره خدا ازش نگذره وسیله هام جابه جا میشه میترسم اینجام جابه‌جا بشیم 

اون جن بدبخت هم به فحش بگیر 

حتی پیش مادرشوهرت بگو وسیله هم جابه جا شدن آسیاب خراب شده خونمون دزد داره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه سعی کن تا میتونی از خونه بیرون نرو بمونه تو خماری

دوم اینکه دخترتم باخودت میبری

سوم تو کمدا وسایل مربوط به مسائل جنسی بزار یادداشت بزار و توش حرفای مثبت۱۸به شوهرت بزن یجوری وانمود کن که انگار همیشه اون کار میکنین نمیدونی چقدر حسودی میکنه ببخشیدا ک ا ن د و م استفاده شده بزار  لباس خوابای آنچنانی بخر بی بی چک بنداز آشغال هر کاری مربوط به اون مسائله یه نشونه بزار باشه 

خیلی بی شخصیته به قرآن خستم کرده با این کارهاش الانم که اینو فهمیدم بریدم به خدا میاد تو خونم 

عادی وقتی دیدیش بگو آسیابم مثلاخراب شده وزل بزن توچشمش

یابگو آسیابم یچیزی دیگه

وزل بزن توچشمش وسکوت کن

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
مقصر اول و آخر هرگونه دخالت و بدرفتاری خانواده شوهر با عروس شوهره اون خانمه . تاکید میکنم شوهرش . تم ...

خاک توسر شوهر بی شعور دقیقاهمینه

دوبارشوهرعزت واحترام بزاره خانوادش جرات نمیکنن گهی بخورن کاری ک شوهر دوست من نکرد ودوستم چقد بی ارزش شد

اره راست میگی این خوبه بعد هوارو میفهمه که من میفهمم وسایلم دست خورده افرین 

ن هرگز ب شوهرت نگو من شک دارم بهتااااا

بگو وسایل جابجامیشن میترسم وسایل نشونه کردم توکمد وحتی اسیابم 

مادرشوهرتم سرحرف باشخ بگو اسیابم خراب شده یاهرجی ونگاش کن

برو مشاوره . مطمئن شو مشاوره خوبی باشه بعضی مشاورا راهکارشون  حوب نیست من از یک مشاوره به اصطلاح روانشناس کودک مشاوره گرفتم ب ای دخترم راه حل کاملا اشتباهی داد متاسفانه من اجراش کرده بودم و از ذهن دخترم پاک نمیشه . یک مشاوره دیگه رفتم راهکار کاملا متفاوت داده حالا چند سال باید طول بکشه تا دخترم اخلاقش درست شه . چه خوب ک خودتو کنترل کردی و تا الان نگفتی به شوهرت .  الانم قبل این که به روی خودت بیاری اول برو مشاوره کاربلد . در صورت امکان چند تا مشاوره برو تا خودت متوجه بشی راه حل درست کدومه . 

ضد زن نیستن اینا ضد انسانیت هستن .فاقد شعورن از جمله اون کاربر بهاره ک تعلیق شد چقدر ب همه توهین کرد ...

الین شماهمونی نیسی ک چن روز پیش گفتم دوسپسرم دعوا داشتیم و گفتی ولش کنو...؟

الین شماهمونی نیسی ک چن روز پیش گفتم دوسپسرم دعوا داشتیم و گفتی ولش کنو...؟

همون ک کتکت زده بود گفتی اختلاف سنی زیاد دارید؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم