2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
وای خدای من من بودم هم شوهرمو هم مادرشو جر میدادم  در ضمن نصیحتم نکنید خوصله ندارم

عزیزم ناراحت نباش نصیحت نمیکنم خواستی کمکت میکنم مادرشوهر رو جر بدی.تاپیکت رو قفل کردی یا ن.پست گذاشتم برات.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سواد نداره بیشعور 

حیف دکمه ای سنسور لمسی وسایلت ندارن تا درارو باز میکنه یهو بگه پِخ  ریق رحمتو سر بکشه همونجا از ترس  

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه دستی بزن به شوهرت بترسه

اومدی خونه بگو کسی اومده بود اینجا؟

بگو حس میکنم کسی میاد توی خونه وقتی نیستیم وسایلن به هم ریخته س

یا یه چیزم گم‌شده مثلا

اینقد بگوووو بعد بگو من از اینجا میترسم برسم یه جا دیگه بخریم

چرا بعضی از دوستان اینمدلی راهنمایی میکنید بنده خدا رو،اگه ویس رو پخش کنه که جدل پیش میاد و شرایط بد ...

نه اون داره برای شوهرم زن صیغه ای پیدا میکنه باز برم بگم صداتونو ظبط کردم که تمومه 

دخترم تمام زندگیم 
اره راست میگی این خوبه بعد هوارو میفهمه که من میفهمم وسایلم دست خورده افرین 

فدات🤗😘

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نقاشی بکش  یه عکس زن بکش رفته سر کمد یکی از پشت با چماق زده تو سرش

وای خددددا مردم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️