2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
خودمم بخدا مونده بودم جدین یا دارن شوخی میکنن حرفاشون برام قابل باور نبود

ضد زن نیستن اینا ضد انسانیت هستن .فاقد شعورن از جمله اون کاربر بهاره ک تعلیق شد چقدر ب همه توهین کرد ولحنش زشت بود.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

سه راه داری 

اول رفتی پشت در وایسا کمی بعد بیصدا بروداخل واکن دیدی چیزیم‌دست میزنه به روش نیاربگو چیزی لازم داشتین وتمام 

دوم‌اگه‌شوهرت‌طرف‌توعه‌بگو‌اینقدر‌من‌میرم‌بیرون‌همه‌چیو‌بهم‌نزن‌‌غر‌بزن‌سرش‌بگو‌به‌کمدوکابینت‌چیکارداری‌بهم‌زدی‌لک‌کردی‌یا‌قاطیش‌کردی‌یه‌روسریم‌ببند‌سرت‌یعنی‌که‌خیلی‌وسواس‌وحساسی‌بگو‌دفعه‌اخرت‌باشه‌بهم‌میزنی‌اینجوری‌غیر‌مستقیم‌حالیش‌کردی‌مامانشم‌اومد‌میگه‌بهم‌نزن‌

سوم‌مستقیم‌به‌مادرشوهرت‌وقتی‌کسی‌نیس‌پیش‌شوهرت‌نه‌چون‌شاید‌بخواد‌جلوش‌خودشو‌لوس‌کنه‌بزنه‌به‌کولی‌بازی‌بگو‌اقاجونم‌اخلاقش‌مثل‌شوهرمنه‌تاشمامیرید‌بیرون‌پشت‌سرتون‌کمدوکابینتارو‌بهم‌میزنه‌بگو‌بهش‌گفتم‌دیگه‌توکارای‌خونه‌حق‌نداری‌دخالت‌کنی‌هرچی‌خواستی‌به‌خودم‌بگو‌همه‌جارو‌بهم‌میزنه‌جای‌دستشم‌میمونه‌همش‌باید‌پاک‌کنم‌اینو‌بگی‌خودشو‌جمعععععع‌میکنه😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راهکار رو اعصابی👌👌 .دیگه نمیتونن استفاده کنن . مادرشوهرت حسادت زیادی داره و مریض روحی و روانی ...

خیلی مریض به شوهرم میگه همون شب میگه برنج هاتو تاریخ بزن کی میخری الان پره ببین کی تموم میشه تا برنج هامو نگاه کرده 

دخترم تمام زندگیم 
بچه هاش سرش میارن .درکل دعا ی مادر پشت سرت نباشه زندگیته بدرد نمیخوره .اه مادرسخته

مادربیچارم اونقدر بی کینه ست و به دل نمیگیره ک یع دقیقه بعد یادش میره😔من گاهی بهش میگم اقلا کاریشون نداشته باش

عروسمون خوش بحالشه یه مادرشوهر فضول تو پستش نخورده بخدا  هفته ک هفت روزه هشت روز خونشون نیست و خونه اقوام و پدرشه مشکل بارداریم داره مادرم از گل نازک تر نگفته ک بدش نیاد

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
اره به قرآن تاپیک زدم میگه صیغه کن تا زنت قدرتو بدونه اونم همین طوری صداشو ظبط کردم فهمیدم چه نقشه ا ...

راه اول

من باشم غوغا می کنم مرگ یه بار شیون یه بار یکبار که اومد خونم بهش محکم جلو شوهرت بگو من دلم نمیخواد کسی میاد خونم بره وسائلمو بگرده من خودم جایی برم رعایت میکنم

من صدا ضبط کردم چندین باره

هی گفتم فرصت بهتون بدم شاید این اتفاق نیفته دیگه

چرا خونمو می گردی 

چرا وسائلمو بدون اجازم می بری 

چرا تو کشو هام که وسائلم خصوصیمه می گردی

چندباره متوجه شدم هیچی نگفتم اگر یکبار دیگه متوجه بشه فامیل رو جمع می کنم توخونم که اسایش و امنیتمو بردی 

دیگه هم نشون نده صداشو و نگو فقط یکبار بوده

راه دوم

وسائلت رو پنهون کن همش غر بزن که فلان لباسم نیست فلان انگشترمو بردند کسی میاد بعد هی غر بزن و لعنت بفرست برای جد و آبادش کسی که بدون اجازه به وسائلم دست زد منکه راضی نیستم 

راه سوم

۹ تا کوثر بخون بهش فوت کن هر روز گورش گم بشه

و بعد توسل کن به حضرت زهرا بگو شرش رو کم کن

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
مادربیچارم اونقدر بی کینه ست و به دل نمیگیره ک یع دقیقه بعد یادش میره😔من گاهی بهش میگم اقلا کاریشون ...

دقیقا از محبت و دلسوزی زیاده ک اینجور شدن معمولا اینجور ادمایی ب تور ی ادم خوب دلسوز میخورن

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
مادربیچارم اونقدر بی کینه ست و به دل نمیگیره ک یع دقیقه بعد یادش میره😔من گاهی بهش میگم اقلا کاریشون ...

الان یعنی مادرتون باید مشگل باردارنشدنه عروستون بگه و نمیگه داره لطف میکنه؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سه راه داری  اول رفتی پشت در وایسا کمی بعد بیصدا بروداخل واکن دیدی چیزیم‌دست میزنه به روش نیار ...

شوهرم که پشتم نیست اینقدر تمیز کار میکنه خونه نامرتب نبود یا وقتی گوش کردم اوه اومده تمام کشو هامو نگاه کرده و تا یخچال باز میکنه میگه چی گوشتی خریدی ولی  نظرت جالب بود حتما میگم به شوهرم بگم کافیه یکم میترسه میره بهش میگه من فهمیدم چون قبلا خدا میدونه چقدر اومده منم که نمیگفتم گفتن نفهمیده 

دخترم تمام زندگیم 
تعلیق شد ؟! خداروشکر

بله تعلیق شد خیلیا باهاش بحث کردن تعلیق شدن وقتی شما اومدی قبلش تعلیق شده بود .هرکسی جوابشو داده بود تعلیق شد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
الان یعنی مادرتون باید مشگل باردارنشدنه عروستون بگه و نمیگه داره لطف میکنه؟؟؟

حالا شما داری دنبال زیر بغل مار میگردی؟منطورش اینه ک همه جوره هواشونو داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شوهرم که پشتم نیست اینقدر تمیز کار میکنه خونه نامرتب نبود یا وقتی گوش کردم اوه اومده تمام کشو هامو ن ...

باید نامحسوس ب مادر شوهرت بفهمونی ک میدونی .مستقیم ب شوهرت بگو میدونی مادرش میاد فضولی ولی هرگز نگو صدا ضبط کردی 

افرین به مامانت

منم خیلی خوشم اومد از راهکارش  😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40