2777
2789
برا من خیلی خیلی مهربونه ، من خیلی بهونه گیرم ولی صبوری میکنه و تحمل 😂😁 گاهی عذاب وژدان میگیرم باب ...

خوب می‌کنی مثل من پرروش نکن بخدا خودتو بالا بگیر از من که گذشت

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

برعکس مال من😂حضوری خودشو میزنه به اون راه،انگار نه انگار پیام داده

من یبار اوایل دنیا اومدن بچمون شیش ماه سرسنگین بودم دلخور بودم به گریه افتاد😕

.                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب می‌کنی مثل من پرروش نکن بخدا خودتو بالا بگیر از من که گذشت

چند ساله ازدواج کردی عزیزم؟

نه من بهش رو نمیدم راستش تا حالا یک بارم سمتش نرفتم ، همش اون میاد ، البته بعدش که اروم میشم معذرت خاهی مفصل میکنم و اشتباهمو قبول میکنم ، ازش هم تشکر میکنم بابت پیش قدم شدنش که بازم انجامش بده 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
من یبار اوایل دنیا اومدن بچمون شیش ماه سرسنگین بودم دلخور بودم به گریه افتاد😕

شیییششش ماااه؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
شیییششش ماااه؟

اره دلم خون بود حرف میزدم اما کم مهمونی نمیرفتم بیرون نمیرفتم اینقدر دلم پر بود شبا فقط گریه میکردم اخه خیلی التماسشو کرده بودم دلمو شکسته بود من خیلی ادم احساساتی ام خیلی زیاد بهم عادت داره تو اون مدت میگف داشتم روانی میشدم 

.                            

اره دلم خون بود حرف میزدم اما کم مهمونی نمیرفتم بیرون نمیرفتم اینقدر دلم پر بود شبا فقط گریه میکردم ...

اخی عزیزم🫠