2777
2789

مثلا به خاطر اینکه اون بچه زشت ترع 

اصلا نمیتونم دلیل منطقی پیدا کنم 

من اگه بچمم زشت تر باشه بیشتر تعریفش میکنم تا هیچ وقت احساس بدی بهش دست نده 

نمیدونم دلیل مامانم چیه هرچی میگردم هیچی پیدا نمیکنم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش نزدیک بودن اون بچه بهش هست خیلیا درون گرا هستن خیلی  برون‌گرا. 

مثلا مادر شوهر من برادر شوهرمو خیلی دوست داره بد الان گاهی تعریف میکنه فلان دکتر با علی رفتم فلان چیزو علی برام خرید مریض شدم علی برد دکتر زایمان کرد کسیو نداشتم علی نگه داری کرد ازم. 

ولی شوهر من زیاد نه اهل دکتر رفتن باهاش نه مثلا براش ظرف بشوره و جارو پارو کنه اخلاق اینه کلا ولب برادر شوهر نه  من گاهی میگم برا اینه برا در شوهرمو خیلی دوست داره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
مامان من بین پسراش و دختراش فرق میزاره متنفرم ازش 

من مامانم هروقت با ابجیم دعواش میشه و اون کتکش میزنه 

میاد منو کتک میزنه بدون دلیل حرصشو سر من خالی میکنه چون دلش نمیاد اونو بزنه 

هزار بار تا حالا بهم سیلی زده ولی تا حالا دستم روش بلند نشده اما همیشه گفتم نمیبخشمت

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
دلیلش نزدیک بودن اون بچه بهش هست خیلیا درون گرا هستن خیلی  برون‌گرا.  مثلا مادر شوهر من ب ...

خوب دقیقا من کاراشو بیشتر انجام میدم مثلا همیشه ظرفارو من میشورم ولی کافیه یه بار خواهرم بشوره بهم میگه تو هیچ کاری انجام نمیدی چقدم دعوام میکنه

ممکنه براساس قیافه یا بر اساس جنسیت یا براساس اخلاق و رفتار فرق بذارن..‌.فرق گذاشتنی که به خاطر اخلاقه باز یه توجیهی داره ولی فرقی که بر اساس قیافه یا جنسیت گذاشته بشه درست نیست چون این چیزا خدادادیه و دست خود آدم نیست

پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍
خوب دقیقا من کاراشو بیشتر انجام میدم مثلا همیشه ظرفارو من میشورم ولی کافیه یه بار خواهرم بشوره بهم م ...

شانسم ی چیز دیگس.

مادر شوهر برادر شوهرم ی چی بخردش هزار بار میگه ولی شوهرم بخره نه همیشه خوبیهای اونو بزرگتر نشون میده و همه جا طرفه  اونه حتی ب ناحق گاهی

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
دلیلش نزدیک بودن اون بچه بهش هست خیلیا درون گرا هستن خیلی  برون‌گرا.  مثلا مادر شوهر من ب ...

اخیی مام کنار خونمون مسجدع ❤️ باور نمیکنی ولی انقد آرامبخش که آدم دوست داره کل زندگیش اونجا بگذرونه انشاءالله به خواستت برسی عزیزم❤️

چند سالته؟؟

۱۷