2777
2789
عنوان

خانمایی که بین بچه هاشون فرق میزارن دلیلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 52 پست
عزیزم این حرفو خیلیا میزنن میگن دوتا دختر تو خاستگاری نباشه شاسد اون یکی پسندیده شد یا مقایسه کنن بن ...

نه همیشه همینه 

خواهرم از من بزرگتره خب معلومه کسایی که مارو میشناختن خاستگاری خواهرم میومدن نه من . همیشه اینو میزد تو سر من که کسی تو رو نمیخواد 

یه مغازه دار طرفمون بود یکی دوبار افتاده بود دنبال خواهرم هنوزم میگه فلانی خواهرتو میخواست اما همین اتفاق برا من میفتاد اصلا صداشم درنیاورد

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

نه همیشه همینه  خواهرم از من بزرگتره خب معلومه کسایی که مارو میشناختن خاستگاری خواهرم میومدن ن ...

بعد من اگه یکی بیفته دنبالم میگه حتما یه کاری کردی ..

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شرایط م متل شماست. وکاملادلسردشده. میگه نمیخام شون دیگه. مادرشوهرم متل یه بچه هفت ساله انتطار ...

مجبوری خیلی جاها نری خیلیا نمیتونن بیان خونت نمیتونی هر دیقه بیرون بری باز پرسی میکنن منتش بالا سرم نه ک مفت خونه دادیم نشستین و آدم ی چی می‌خره میبینن ی جا میره می‌فهمن یا زنگ میزنن کجایین و فلان و کلی چیزای دیگه ولی خب خیلی بهتر از اجاره نشینی و ابن خونه اون خونه شدنه . چاره نیست بابد گاهی تحمل کنی و کوتاه بیای و لال بشی تا بتونی بگذرونی

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
مجبوری خیلی جاها نری خیلیا نمیتونن بیان خونت نمیتونی هر دیقه بیرون بری باز پرسی میکنن منتش بالا سرم ...

منم دقیقاتمام این مواردی که گفتی دارم. وپیرشدم. پیر. خدابزرگه. نمیدونم تاکجامیخان بتازونن. ولی ولشون کن هرکی هرکاربکنه تو دامن خودشه. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
منم دقیقاتمام این مواردی که گفتی دارم. وپیرشدم. پیر. خدابزرگه. نمیدونم تاکجامیخان بتازونن. ولی ولشون ...

اووفففف گاهی فک میکنم جدا زندگی کردن خونت ی جا دیگه باشه دوتا خیابون 5 تا خیابون اونور تر باشه خودت بری بیای اختیار کلید خونت دست خودت باشه راحت بدون نگرانی قفل کنی  هر وخ ی چی خواستی راحت بری سوپری یا ی مهمونی یا مهمون میاد برات راحت باشی چه کیفی داره. 

ما حتی دوتایی بیرون رفتانامونم با نگذانیه شابد چیزی مگن ولی آدم ی استرسی داره 😔 یهو آدم ی چی میپزه میبینی اومدن سر رسیدن یا ی چی میخری میان میبینن سوال جواب ک کی خریدی و چند. آدم یجوری میشه ک الان میگن چرا نشون ندادی. 

البته ی یری خوبی هایی هم داره یجا بودن ولی

اووفففف گاهی فک میکنم جدا زندگی کردن خونت ی جا دیگه باشه دوتا خیابون 5 تا خیابون اونور تر باشه خودت ...

ماباجاری تویه ساختمونیم. به خطر کارهاشون قطع رابطه ایم. ولی جاری وشوهرش تابتونن یه چی بفهمن ازخونه مامیرن میگن بهشون ومصیبت راه میندازن

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ماباجاری تویه ساختمونیم. به خطر کارهاشون قطع رابطه ایم. ولی جاری وشوهرش تابتونن یه چی بفهمن ازخونه م ...

دوریو دوستی  حتی همسایه بودن با فامیل هم بده