2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارمممم😭

1058 بازدید | 64 پست

یکماه دیگه عروسیمه بعد چندروز پیش رابطه بدون دخول داشتم از ترس بلافاصله دوتا ال دی خوردم بعد چندساعت دوتا اورژانسی خوردم ولی چون مسکن خورده بودم میترسیدم خنثی کنه قرصارو دوباره سر سه روز ۵ تا ال دی و ۱۲ ساعت بعدش ۴ تا دیگه خوردم با وجود اینهمه بارداری وجود داره؟؟؟؟

و اینکه میگن بعد خوردن قرص اورژانسی به خونریزی میوفتی اگه نشم چی؟؟؟؟

و ممکنه با اونهمه قرص ال دی ک خوردم اصلا خونریزی نداشته باشم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیشه اصلا نترس شد هم دیگه دارید میرید زیر ی سقف از چی میترسی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نترس دخول که نداشتین

ن نداشتیم اما چون میگن امکان بارداری بدون دخول هست نگران بودم

الانم بخاطر خونریزیش نگرانم نمیدونم دارم یا نه چون اطلاعی از این قرصا ندارم و تجربه ای نداشتم

با وجود خوردن قرص ال دی ممکنه پریود نشم تا موقع پریود خودم؟؟

ن نداشتیم اما چون میگن امکان بارداری بدون دخول هست نگران بودم الانم بخاطر خونریزیش نگرانم نمیدونم د ...

احتمالا پریود میشی نگران نباش 

من‌که‌نشد‌باد‌بشم‌برم‌تو‌موهات‌ولی‌عوضش تو‌حسابی‌اشک‌شدی‌رفتی‌رو‌گونم:)

خب بدون دخول بوده 😂😂😂با دخولشم باید چند وقت زحمت بکشی و عرق بریزی تا بشه 😂😂بیخیاااال  بابا   عجبا 😂

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

چرا سر از خود دارو میخورین با هم با هم مگه آبنباته یه مشورت از یه نفر بگیرین بعد بخورین مگه عهد بوقه اینکارا میکنین 😕

بدون دخول چطوری میخوای باردار شی اخه ؟؟؟ احتمالش خیلی کمه 

حتما در مورد این مسائل تا حدی مطالعه کن عزیزم که استرس الکی نداشته باشی تو این مواقع