2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارمممم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 64 پست
منی ریخت روی واژنم بعد سریع رفتم دسشویی شستمش بعضیا میگن ممکنه با آب ک شستی رفته باشه داخل رحمت

بي خيال 

من قسم ميخورم باردار نيستي و نميشي 

مگه جاروبرقيه بكشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عجب صبري خدا دارد
چرا سر از خود دارو میخورین با هم با هم مگه آبنباته یه مشورت از یه نفر بگیرین بعد بخورین مگه عهد بوقه ...

الان چیکار کنم اگه تا یک هفته بعدش خونریزی نداشته باشم چی؟؟؟

چون موعد پریود اصلی خودم هفتم اسفنده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش یکم اطلاعاتتون ببرین بالا بعد ازدواج کنین.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
اووووووه دختر نکشی خودتو من عروسی کردم چندبار دخول و ریختن حامله نشدم چطوری میخوای بدون دخول حامله ب ...

امان از ترس بیخود چون دیدم کسی ک اینجوری منی ریخت روی واژنش و حامله شد

میدونی چقدر عوارض داره این قرص ها. بعد همینطوری تعداد زیاد هی خوردی! اولا بدون دخول کسی باردار نمیشه. دوما نهایتا همون اورژانسی کافی بود. بعدش براچی خوردی. اورژانسی هم سالی نهایتا سه بار بیشتر نباید خورد. رحم داغون میشه 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
چی میشه؟؟؟

فک کن سالی بیشتر از دوبار نباید ال دی خورد

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
الان چیکار کنم اگه تا یک هفته بعدش خونریزی نداشته باشم چی؟؟؟ چون موعد پریود اصلی خودم هفتم اسفنده&n ...

من بعد ازدواجم کلا دوبار اورژانسی خوردم و سیکل م بهم ریخت

تو هم منتظر تغییر زمان سیکلت باش

حتما در مورد روش صحیح پیشگیری از ماما کمک بگیر چون با این دست فرمون و مصرف بی رویه قرص،خودتو مریض میکنی

بهترین راه پیشگیری کان د و م ه

زدی رحم و تخمدوناتو پوکوندی که دختر. والا من که دو سال و نیم تلاش میکردم در عمق واژن بریزه حامله بشم،  نمیشدم 😐. الان از این کاراتون خندم میگیره. ببخشید رک حرف زدم معذرت

ماهی خانوممم  
الان چیکار کنم اگه تا یک هفته بعدش خونریزی نداشته باشم چی؟؟؟ چون موعد پریود اصلی خودم هفتم اسفنده&n ...

با این داروهایی که خوردی تاریخ پریودیت بهم میریزه و حالت هم همش یجوریه مثل تهوع داشتن تیر کشیدن شکم و ... یکماه صبر کن تا نرمال بشی