یکماه دیگه عروسیمه بعد چندروز پیش رابطه بدون دخول داشتم از ترس بلافاصله دوتا ال دی خوردم بعد چندساعت دوتا اورژانسی خوردم ولی چون مسکن خورده بودم میترسیدم خنثی کنه قرصارو دوباره سر سه روز ۵ تا ال دی و ۱۲ ساعت بعدش ۴ تا دیگه خوردم با وجود اینهمه بارداری وجود داره؟؟؟؟
و اینکه میگن بعد خوردن قرص اورژانسی به خونریزی میوفتی اگه نشم چی؟؟؟؟
و ممکنه با اونهمه قرص ال دی ک خوردم اصلا خونریزی نداشته باشم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی چقدر عوارض داره این قرص ها. بعد همینطوری تعداد زیاد هی خوردی! اولا بدون دخول کسی باردار نمیشه. دوما نهایتا همون اورژانسی کافی بود. بعدش براچی خوردی. اورژانسی هم سالی نهایتا سه بار بیشتر نباید خورد. رحم داغون میشه
دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
زدی رحم و تخمدوناتو پوکوندی که دختر. والا من که دو سال و نیم تلاش میکردم در عمق واژن بریزه حامله بشم، نمیشدم 😐. الان از این کاراتون خندم میگیره. ببخشید رک حرف زدم معذرت