2777
2789
آخه اصلا بهش نمیومد یعنی به همه ی بچه ها شک کرده بودم الا اون!!!! اصلا تنها کسی که به ذهنم نمیرسید ...

شاید اکانتش دست کسی افتاده

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش یه دفعه خواستم گوشیشو، تو عمل انجام شده قرار گرفت نتونست نه بگه، شاید اون لحظه به فکرش نمیرسیده ...

با نت روشن چرا گوشیو داد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

خب دیگه بچه ها نویسنده عزیزمونو خسته نکنید یکم استراحت کنه با داستانای جذابش بازم برمیگرده

بدرود😊😊😊😊😊

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من با شنیدن اینکه گوشی رو از اون پسره ک خیلی مغروره و با هیچکس کاری نداره و ب کسی نگاه نمیکنه گوشی گ ...

بقیه  دوستان که دختربودن گوشی نداشتن 😑

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

فقط تح ریک؟ ار ،،،که نمیشن؟

نمیدونم شایدم بشن😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

احتمالا اشتباهی ایدی رو دیدی بعدم اینکه 

مگه پی ام بیاد ایدی خود ادم میاد؟🫤

ما همچین مسئله ای تو دانشگاه مشابهشو داشتیم 

اخر سر معلوم شد پسره کلا کاری به طرف نداشته 

ا

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

هممون تو یه مرحله از زندگی متوجه میشیم که اکثر آدما شبیه نقابی که به صورتشون زدن نیستن.. آروم باش استارتر و عین قبل که رابطه خیلی معمولی داشتید رفتار کن .. فقط من دلم واسه نامزدش سوخت🥲

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
آخه اصلا بهش نمیومد یعنی به همه ی بچه ها شک کرده بودم الا اون!!!! اصلا تنها کسی که به ذهنم نمیرسید ...

منم سر یه ماجرایی به همههههه دوروبریام شک کردم زنگ زدم دعوا کردم ولی بعد فهمیدم کار هیچکدوم اونا نبوده کار کسی بود که مثل چشمام بهش اعتماد داشتم من حتی ازش یه رد پایی تو اون ماجرا دیدم ولی بازم بهش شک نکردم یعنی وقتی فهمیدم ۱۰ تا سکته رو رد کردم🥲

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

امروز شارژ گوشیم تموم شده بود گوشی اون پسره رو گرفتم که به مادرم زنگ بزنم (همونی که گفتم نامزد داره ...

ینی ی دختر نبود گوشیشو بگیری بعد با یه غریبه ک حرف نزدی گوشیشو گرفتی

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲