2777
2789
عنوان

دندون دراوردن و بی قراری

42 بازدید | 11 پست

دارم دیوونه میشم کمکم کنید پسرم هفت ماهشه چند وقته کل شهرو با خبر میکنه با جیغ و گریه هاش مخصوصا وقتی میخواد بخوابه باید سه ساعت تو پتو تکونش بدیم . چیکار کنم دارم سکته میکنم انقد فشار عصبی بهم وارد میشه 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من به دخترم دمنوش بابونه میدادمواقعا ارومش میکرد

اماده هست بگیرم؟ ضرر نداره؟

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضضرری ندیدم اصلافکر کنم قطرش باشه تو داروخانه،شبیه ژل هست

دعات میکنم بخدا دست درد نکنه. چمیدونی چه شب و روزایی بدی دارم میگزرونم با این دندون

منم تو شرایط شمام ب علاوه اسهال و تب خفیفم داره دهنم سرویس شده خواب ندارم شبا اعصاب ندارم روزا

برا من اسهالش تمون شد ولی انقد کهنه و شلوار شستم دستام شده مث دست کروکدیل . چون با مای بیبی کلا سوخته بود طفلی . تبم داره مجبورم همش لباس کم تنش کنم استرس سرما خوردنشم دارم . حالت عادی گریه میکنه چهار دست و پا هم میره عمدا سر خودشو میکوبه به همه جا . از جوونیم بیزار شدم والا

چند روز اسهال بود دکتر برا دختر من سفکسیم ۱۰۰ داده بنظرت بهش آنتی بیوتیک بدم یا خودش خوب میشه شما دک ...

نه اصلا دکتر نبردم بدم میاد همش دارو الکی میبندن به بچه ها معدشون حساس میشه . بجاش هرروز یه وعده کته وسیب زمینی بهش دادم کم کم خوب شد