بی علت که نمیشه دکترت خوب نبوده یا همسرت مشکل داره
فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم. کاش میدونستیم تنقلات با شکر بیش فعالی و نقص توجه کودک روبالا میبره. پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه. کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند. باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حواستوبایدپرت کنی که اصلاایهش فکرنکنی هرکسسی منتظربوده نشده تا یکی دوماه حواسش پرت شده گرفته
فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم. کاش میدونستیم تنقلات با شکر بیش فعالی و نقص توجه کودک روبالا میبره. پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه. کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند. باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
اگر بعضی وقتا نتیجه دارویی نمیده مسائل ماورایی ممکنه باشه.پیش اطبا طب اسلامی یه بررسی بکنید ضرر نداره.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰