سال ۷۹ ۸۰ یه دختر تهرانی و خانواده اصیل و باکلاس که خودشم تحصیل کردس عاشق یه پسر روستایی تو دانشگاه میشه با کلی داستان و درگیری ازدواج میکنن بچه دارم میشن زمانی که بچه ۳ سالش میشه خانوم به این نتیجه میرسه که اشتباه کرده با همچین سطحی ازدواج کرده جایگاه اون بالاتره طلاق میگیره بچه ام میده به باباش خودش میره خارج ادامه تحصیل میده یه مقام منصب عالی پیدا میکنه ازدواج میکنه بچه دار میشه همچنان تو اون کشور زندگی میکنه ولی هیچوقت سراغ اون بچه اولش نمیره هیچ سراغی هیچوقت ازش نمیگیره چه خودش چه خانوادش
این زن مگ اون بچه و به دنیا نیورده چطور ۱۷ ۱۸ سال هیچ خبری ازش نگرفته یه بار نرفته ببینش با اینکه چندین بار سفر کرده ایران گناه اون بچه چی بوده که فقط چنتا عکس تا ۳ سالگیش با مادرش داره ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم