2777
2789
عنوان

پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 93 پست
بعد جالبیش اینجاست که وقتی دختره شنید که میگن پولای بابات دزدیه گفت:اگه عرضه دارن برن مثل بابای من د ...

چه فایده پشت سرشون همش ناله و نفرینه😕

پول حروم زندگی رو به اتیش میکشونه

عرضه داری پول حلال جمع کن👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی مجازات گناهکارا تو اون دنیا چه دردی از مظلومای این دنیا رو دوا میکنه؟ برا یه وام ده تومنی ص ...

دقیقا بخدا ماهم نمیتونیم بگیریم ولی فامیلای پولدارمون میلیاردی گرفتند چند سال پیش و تورم باعث شده پولشون صد برابر شده

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
بابام کلن ازم بدش میومد چون جلوش وایمیستادم تازه شم میخواست منو بده به دوستش که همن خودش بود  ...

وااای باورم نمیشه

چقدر نفرت انگیزز

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

پولدار نیستم اما میتونم چیزایی که میخوام رو بخرم از نظر مالی تامینیم اما از نظر روحی افسرده تر از همه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
پولدار نیستم اما میتونم چیزایی که میخوام رو بخرم از نظر مالی تامینیم اما از نظر روحی افسرده تر از هم ...

میشه بگی چرا 

آخه خودم دلیل عمده ناراحتی هامو بی پولی میدونم

میشه گفت تنها چیزی که درست داشتیم پول بود... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
 بنظرت کمبودی هم دارن نشه با پول حلش کرد؟

هست عزیزم

یکی از فامیلامون 

خب پولداره 

یکی از بچه هاش مشکل ذهنی داره 

یه بار گفت حاضر بودم هیچییی از این چیزایی که دارم رو نمیداشتم ولی این بچه مثل همه ادما سالم بود