مهراناجونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 439 عنوان پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟ 1190 بازدید | 93 پست از اینکه هر چی دوست دارین رو میتونید بخرید و بخورید و بپوشید و بگردید لذت میبرید؟؟ خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار 1401/11/20 | 03:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربری_پانزدهم عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 9541 پولدار نیستیم ولی خب خداروشکر خوبیمبه نسبت زندگی راحتی داریم کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن چای شیرین
مهراناجونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 439 من پولدار نیستم ولی مگه میشه نباشن؟😶 نمیدونم برام سواله فک کنم براشون داشتن و دسترسی راحت تکراری شده باشه خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
مهراناجونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 439 فعلا فقرا ریختن 😅🤣 خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
مهراناجونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 439 پولدار نیستیم ولی خب خداروشکر خوبیم به نسبت زندگی راحتی داریم خدا زیاد کنه واستون حال خوببرا ما هم دعا کنید بانو خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7167 ساعت چهار صبح اونم تو نی نی سایت پولدار چه میکنه ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
کاربری_پانزدهم عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 9541 [QUOTE=273491347]خدا زیاد کنه واستون حال خوب برا ما هم دعا کنید بانو[/QUOTE]انشاالله همه ی آدما در رفاه کامل زندگش کنن کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن چای شیرین
مهراناجونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 439 ساعت چهار صبح اونم تو نی نی سایت پولدار چه میکنه شاید داره واسه پولاش برنامه ریزی میکنه خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
1402wish عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1579 معمولی هستیم.ولی کاش زندگی سخت تری از نظر افتصادی داشتم.ولی خوشحال بودم😢