2777
2789
عنوان

پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 93 پست

بابای من خیلیییی پولداره اما خودش تو یه خونه زندگی میکنه عین لونه سگ همشم لباس دسته دوم میخره ماشینشم آردی هست

منم از حرص اون با یه پسر بی پول ازدواج کردم اون دلش بزرگه و پول نداره 🤣🤣

تو فقرا این فاصله ها بیشتر شده  ما باید دو دوتا چهارتا کنیم اگه سالی یکبار بخوایم خانواده هامو ...

اره قبول دارم 

اما اینکه چشم و دل دیدن هم رو داشته باشن یا نه فرق میکنه 

هر کدوم موقع دیدن هم دیگه انقدر قیافه میگیرن  انگار چه خبره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت کمبودی هم دارن نشه با پول حلش کرد؟

نه عزیزم مگه تو این دنیا چیزی هم هست که با پول حل نشه؟

دختره که دوست دختر عمومه رو منم باهاش در ارتباط بودم اما کم...گاهی تا یه هفته هم خونه عمومینا میمونن چون مامانش دوست صمیمی زن عمومه

تو همون یه هفته کلی جشن و بریز بپاشه بیخیال عالمن.خیلی جوون میزنن

از نظر من پولدار یعنی حداقل بالای صد میلیارد دارایی داشتن  برای همین خودمو پولدار نمیدونم اما ...

خوشبحالت ماشالله بهت

خودت کار میکنی و جمع کردی؟

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
نه عزیزم مگه تو این دنیا چیزی هم هست که با پول حل نشه؟ دختره که دوست دختر عمومه رو منم باهاش در ارت ...

موافقم باهات

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
اره قبول دارم  اما اینکه چشم و دل دیدن هم رو داشته باشن یا نه فرق میکنه  هر کدوم موقع دی ...

چی بگم

بابای من خیلیییی پولداره اما خودش تو یه خونه زندگی میکنه عین لونه سگ همشم لباس دسته دوم میخره ماشینش ...

چطور راضی شده به همچین پسری معمولا پولدارا دوست ندارن دامادشون بی پول باشه میگن بخاطر پولم اومده

خوشبحالت ماشالله بهت خودت کار میکنی و جمع کردی؟

خودم کار کردم اما ضرر کردم شوهرم ضررهام رو جمع میکنه  

شوهرم کار میکنه درمیاره منم دنبال بلندپروازیهای خودم فقط خرج رو دست شوهر بیچاره ام میزارم  

بعد جالبیش اینجاست که وقتی دختره شنید که میگن پولای بابات دزدیه گفت:اگه عرضه دارن برن مثل بابای من د ...

من شدیدا معتقدم زمین بدجوری گرده 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
خودم کار کردم اما ضرر کردم شوهرم ضررهام رو جمع میکنه     شوهرم کار میکنه درمیاره منم دنبا ...

دمش گرم چ مرد خوبی چکاره ست

چطور راضی شده به همچین پسری معمولا پولدارا دوست ندارن دامادشون بی پول باشه میگن بخاطر پولم اومده

بابام کلن ازم بدش میومد چون جلوش وایمیستادم تازه شم میخواست منو بده به دوستش که همن خودش بود 

میخواست زن دوم دوستش بشم 

من شدیدا معتقدم زمین بدجوری گرده 

بله ولی مجازات گناهکارا تو اون دنیا چه دردی از مظلومای این دنیا رو دوا میکنه؟

برا یه وام ده تومنی صدبار مامانم با اون پاهای خرابش رفت بانک و برگشت آخرشم ندادن اما گردن کلفتا با یه زنگ به رئیس بانک میلیارد ها تومن به حسابشون ریخته میشه

اونا مجازات بشن پول گیر ما میاد؟

شغلش آزاده بازاریه تولیدی پوشاک داره تو بازار بزرگ هم چندتا مغازه داره

موفق باشه انشاالله