2777
2789
عنوان

پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 93 پست
[QUOTE=273491885]نکنه می‌ترسیدند گروگان بگیرنشون که اخاذی کنن ازشون😁[QUنه عزیزم ارثیه شون یکیشون با ...

شکاک بودن خیلی بد آدم فک میکنه اسیر

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
بخوام تعریف کنم یه عالمه هست  انقدر منو زجر دا ه ایشالا خدا جوابشو بده

انشاالله از این ب بعد خوش باشی با عشقت

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست عزیزم یکی از فامیلامون  خب پولداره  یکی از بچه هاش مشکل ذهنی داره  یه بار گفت ...

خدا هیچکسی رو با بچه هاش امتحان نکنه

قربونت گلم اگه این فشار مالی بزاره خوبیم 

بابات کمکت نمیکنه یعنی اول زندگی

میشه بگی چرا  آخه خودم دلیل عمده ناراحتی هامو بی پولی میدونم

اوضاع جامعه

بیماری های روانی بچگی

مریضی پسر کوچیک 

دوری از شغل

نداشتن خانواده 

هزار تای دیگه هست 

ظاهری لوکس و شیک به نظر میایم هرکی میشناسه میدونه فقط بدبختی

مردم فقط از ظاهر قضاوت میکنن

خیلی از مشکلات با پول حل نمیشن 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
شکاک بودن خیلی بد آدم فک میکنه اسیر

اره خیلی من شوهر خودمم بود کمتر شد تا عروسی کردیم یعنی از خانواده شکاک و بددل ک جداشد و با همکارای ذهن باز اما درست ک گشت بهترشد خانواده محل زندگی تربیت ودوست خییییلی تاثییر داره خییییلی 

اوضاع جامعه بیماری های روانی بچگی مریضی پسر کوچیک  دوری از شغل نداشتن خانواده  هزار ت ...

پس بیرونشون مردم میسوزنه داخلتون خودتونو

ضرب المثل که ما میزنیم

انشاالله گره از مشکلاتتون وا شه

پس بیرونشون مردم میسوزنه داخلتون خودتونو ضرب المثل که ما میزنیم انشاالله گره از مشکلاتتون وا شه

من هیچ وقت فکر سوزوندن مردم نبودم همیشه هر نیازمندی دیدم کمک کردم. شغلم هم هیچ جا نمیگم اما مربوط به پروژه های خیری میشه. 

هیچوقت نخواستم به کسی پز بدم اما وقتی میتونم ظاهر خوبی داشته باشم چرا باید منعش کنم که مردم نبینن؟ 

منم برای پولی که دارم تلاش میکنم 

مردم هرکیو میبینن لباسای برند میپوشه آیفون داره خونه لوکس و ماشین گرون فکر میکنن هیچ مشکلی نداره، در ضمن اینارو داشته باشه انسانیت نداشته باشه چه فایده؟ 

بعد هم کار کردن پولشم میگیرن. همشون که دزد نیستن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نبابا کسل کننده شده دیگه خسته شدم از بس با لامبورگینبم چرخیدم اینور اونوراز  پنت هوسم بیرونو نگاه کردمو . هی تو استخر خونمون شیرجه زدم ساین شاین بیف استرگانف خوردم . 

دلم نون پنیر میخاد یه پرایددربه داقون یه خونه۴۰ متری مستاجری 

😅🤣

خوبیش اینه تعدادمون زیاده😆

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌