2777
2789
عنوان

پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 93 پست
آجی ببخشید عزیزم میشه خواهش کنم تاپیکمو گزارش بزنی   https://www.ninisite.com/discussion/topic ...

من بلد نیستم  بگو چطور تا گزارش بزنم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولداااااار نیستم 

اما تقریبا پولداریم

من فکر میکنم زمانی که مثل الان نبود وضعمون حالمون بهتر بود 

درسته ماشین خارجی و چند طبقه خونه نداشتیم 

یه رنو قدیمی داشتیم و تو یه زیر زمین زندگی میکردیم 

اما صمیمیتمون بیشتر بود حالمون خوب بود افاده نداشتیم 

الان همه برای خودشون دکتر مهندس شدن 

ماهی فلانقدر درامد دارن و اصلاااا چشم دیدن همدیگه رو ندارن 

یکی ارزوش اینه بره خارج داره و آیلتس و این داستانا 

یکی زن گرفته خودش رو کشته با ماشین بی ام و  برامون کلاس میزاره

دریغ از اینکه همشون تو یه حیاط بزرگ شدن  با دماغای آویزون و دنپایی پاره با یه توپ پلاستیگی که چندلایه روی هم کشیدن که محکم بشه توی یه کوچه بازی میکردن

نوووچ پول ادمها رو از هم دور میکنه 

دلهارو هم سنگ میکنه 

کاش همونجور توی زیر زمین زندگی میکردیم اما حالمون خوب بود دلمون خوش بود👌

یک غدد فقیرم اومدم ببینم پولدارا چه شکلی ان؟؟ 😂😂😂

🤣🤣

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
من زدم گلم

فدات شم مهربونم لطف کردی

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

دوتا دوستام شوهرای میلیاردی دارن ولی هردو شوهراشون شکاک وبددل هستن یعنی بااینکه عروسی کردن باید با مادر شوهر یا ماماناشون ی بیرون اونم درحد تو محله رفتن برن یادمه کلاس خیاطی یکیشون میومد مسیر خونه تا کلاس دوتا کوچه بود باورت نمیشه میگف مامانت ببرتت بیارتت یا کسی نبود زنگش میزد ببینه کی میره کی میرسه هم خوبیایی داره هم سختیا کلن ب نظرم هیشکی کامل اوکی نی ...عموم اوضاعش از پدرمنو اون عموم خیلی بهتره ولی، بعد چندسال بچه دار شدالان بچش خیلی حرصش میده ی بچه میخاد بازم بچه دار نمیشن دیگ و مشکلات دیگ پولدارا هم بی مشکل نیستن اتفاقا عموم میگه ماهایی ک دارایی مون بیشتر هرشب بیشتر نگران دارایی هامون هستیم واسترس میکشیم یعنی داشتن ی جور نداشتن جور دیگه

پولداااااار نیستم  اما تقریبا پولداریم من فکر میکنم زمانی که مثل الان نبود وضعمون حالمون ب ...

تو فقرا این فاصله ها بیشتر شده 

ما باید دو دوتا چهارتا کنیم اگه سالی یکبار بخوایم خانواده هامون مهمون کنیم کاش داشتیم که بیشتر رفت و آمد خونمون بود

عموی دختره که قوم ماست از نمایندگان مجلسه پدر دختره هم این پولارو از داداشش دزدیده🙄😁

هعی

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
دوتا دوستام شوهرای میلیاردی دارن ولی هردو شوهراشون شکاک وبددل هستن یعنی بااینکه عروسی کردن باید با م ...

نکنه می‌ترسیدند گروگان بگیرنشون که اخاذی کنن ازشون😁