2777
2789
عنوان

پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 93 پست
معمولی هستیم.ولی کاش زندگی سخت تری از نظر افتصادی داشتم.ولی خوشحال بودم😢

چطور عزیزم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید داره واسه پولاش برنامه ریزی میکنه

برنامه ریزی نمیخواد پول، پول میاره. من فقیر همش باید بشینم دو دوتا چهارتا بکنم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
🤣🤣🤣خودم همین الان تاپیک بغلی داشتم مینالیدم که ماهی ۱۲ قسط میدم😅🤦

خدارو شکر انقدر داری قسط بدی😉

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

پولدارایی ک اطرافم زندگی میکنن و از اقوامن رو هیچوقت حسرت زندگیشونو نخوردم فقط ب فکر پس اندازن زندگی نمیکنن،ی میلیونم ازشون قرض بخوای هزار تا قسم میخورن ک ندارن خوب نمیپوشن تن خودشون و بچه هاشون،ب کسی کمک نمیکنن 

نمیدونم برام سواله فک کنم براشون داشتن و دسترسی راحت تکراری شده باشه

نه بابا من یه عده از اطرافیانم رو پول راه میرن

همه چیز دارن هر موقع و هر چقد بخوان میخورن هرموقع بخوان لاغر میکنن

دختر یکی از اقواممون که دوست صمیمی دختر عمومه برای اینکه معدش رو کوچیک کنه بهترین دکتر فرانسه رو براش آوردن ایران الان از خرس گنده به باربی تبدیل شده

پولدارایی ک اطرافم زندگی میکنن و از اقوامن رو هیچوقت حسرت زندگیشونو نخوردم فقط ب فکر پس اندازن زندگی ...

چ فایددده 😑

اول باید تعریف خودتون رو از پولدار بودن مشخص کنید..... البته نظر شخصی من اینه که در جامعه کنونی پولدار به معنی “بی نیاز’’ وجود نداره !!! چون همه نسبت به درآمدهاشون ، هزینه های بیشتری دارند و هر چه زمان پیش میره، مرتب دارایی افراد جامعه تحلیل میره .... میدونی چرااااااااا؟؟؟؟؟ 

چون تورم افسار گریخته است ( و ما مثله شششاااااه وابسته نیسنیمممممم).....!!!!!!

.... سفرها رفتم و اما.... دلم راضی نشد هرگز.....
خدارو شکر انقدر داری قسط بدی😉

آجی ببخشید عزیزم میشه خواهش کنم تاپیکمو گزارش بزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10288151/براتون-صلوات-میفرسم?postId=273141031

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
نه بابا من یه عده از اطرافیانم رو پول راه میرن همه چیز دارن هر موقع و هر چقد بخوان میخورن هرموقع بخ ...

شغلشون چیه

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
نه بابا من یه عده از اطرافیانم رو پول راه میرن همه چیز دارن هر موقع و هر چقد بخوان میخورن هرموقع بخ ...

بنظرت کمبودی هم دارن نشه با پول حلش کرد؟