2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلم یا ...

293 بازدید | 19 پست

نامزدم چند وقته یجوری شده.. قبلنا هرروز هرچی میشد بهم میگفتیم خیلی باهم گرم بودیم حتی اگه من نمیخواستم حرفی بزنم اونقدر باهام حرف میزد تا منم گرم شم و به حرف بیام تا وقتی که یه مسئله خیلی بدی پیش اومد و باید یه تصمیم مهم میگرفت و منم بهش گفتم این تصمیم رو اگه بگیری باعث میشه چکارایی بکنم و ازت دور بشم اگه هستین بگین که بقیشو تایپ کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل بگو

یه تصمیم مهم گرفت و اینا رو روش نمیشه نظر داد😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خیلی فکر کرد ولی گفت این تصمیم به صلاحمه و منم نمیتونم بذارمش کنار با اینک دوست دارم انجامش بدم ولی میترسم ازم دور بشی و سردی بینمون پیش بیاد بخاطر تو اینکار و میکنم ولی تا آخر عمر حسرتش به دلم میمونه منم دیدم خیلی دلش میخواد با خودم کنار اومدم ولی اون یکی دوروز گوشیشو جواب نمیداد و میخواست خوب فکر کنه 

حتی وقتی کاراشو کرد بمن هیچی نگفت چون میترسید بعد که به زور از زیر زبونش کشیدم بیرون فهمیدم بهم دروغ گفته بود و تصمیمش رو هم گرفته و حتی به بقیه گفته فلانی ادمی نیست منو بخاطر کار ول کنه و اگه بگه هم نمیکنه خلاصه ی دعوای بدی شد و بهش گفتم تو چند روز چرا جواب منو نمیدادی من هزارجور فکر کردم

بعد این ماجرا دیگ رابطمون کاملا سرد شده حتی میگه دلم میخواد باهات کلی حرف بزنم ولی انگار دیگ نمیتونم و دقیقا منم همین حسو دارم ولی نمیخام این ماجرا بینمون فاصله بندازه واقعا نمیتونم تحمل کنم از طرفی بعد اون دعوای شدید دیگ یجورایی ادم قبل نیست با اینکه منم قلبم شکسته ولی اذیت میشم اینطوری میبینمش و نمیدونم چیکار کنم