2777
2789

اول خواستم یه شاخه گل بخرم با روبان تزیینش کنن و از این کارتای دلجویی بزنن بهش،ولی اقا حس ششمش خوب کار میکنه فهمید 😒 و دنبال کارای دکتر و ایناییم امروز،گل تو ماشین ممکنه خراب بشه 

دریک حرکت انتحاری گفتم لپ لپ بخرم واسه دلجویی،بانمکم هست🤣 

نظرتون چیست؟ 

ما رابطمون به قصد جدی شدنه ،درحال حاضر مشکلاتی داریم که مسبب خودمم و میخوام کم کم با روشای مختلف ازش دلجویی کنم و صمیمی هستیم و شوخی داریم باهم 

نظرتون راجب لپ لپ چیست🤔🤣؟

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اون خانمه که رفته بود از سوپری کیک گرفته بود واسه روز مرد تو هم میخوای لپ لپ بخری😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
مثل اون خانمه که رفته بود از سوپری کیک گرفته بود واسه روز مرد تو هم میخوای لپ لپ بخری😐

اصلا تاپیکشو ندیدم 

واسه روز مرد که قرار نیست بدم ،واسه دلجوییه 😅

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
در رابطه های رل و دوستی تجربه ندارم پس کمکی نمیکنم ولی اگه متاهل بودی اینقدر راهکار داشتمو😬😐

خب برامتاهلا راهکاربگو بدونیم

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍