2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز کوچولو برای رفع دلخوری مرد بگید بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست
شوهرش روز زن هفتصد بهش داده بود ولی اون روز مرد رفته بود سوپری ی کیک گرفته بود واسه شوهرش اون اقا به ...

کیک از سوپری!؟ یعنی از همین تیتاپ و کیک دوقلو اینا😐؟ اونم واسه روز مرد؟ 

ما واقعا مناسبتا واسه هم کم نمیزاریم،الانم واسه دلجویی و بانمک بودن پیشنهاد لپ لپ رسید به سرم،منم بودم بهم برمیخورد ب جای اون اقا😐 تازه بماند ک روز زن هفتصد بهش داده بود

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بهش گفتن وسایل کیک میگرفتی حداقل خودت کیک میپختی می‌گفت نمیخواستم موجودی کارتم خالی بشه پنجاه ...

هفتصد تومن و چه زود خرج کرده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
باحاله  ولی اقایون خوراکی بیشتر دوست دارنا 😁😁 من زمان دوستی با شوهرم یبار اینجوری شد کله پا ...

اره اره موافقم خوراکی خریدم قبلا 

ولی چه ایده جالبی کله پاچه دوست نداره اما میتونم ببرمش دیزی بخوریم 

خوشحالم براتون که دوستیتون تبدیل شده به رابطه زن و شوهری 

و ممنونم بابت ایده خوبت

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
درسته کلا زبان بسیاری از مشکلاتو حل میکنه  کلامی عذرخواهی کردم اما انقدر تنش هامون بالا رفته ک ...

اگه غم وغصه هنوزهست ببرش گردش تفریحی.کباب درس کنین بچرخین.منظورم جاهای دشت و کوه توهمه چیزاشو حاضرکن اون ندونه بعد که وقتش گیراومد برین 

اتفاقا بهش گفتن وسایل کیک میگرفتی حداقل خودت کیک میپختی می‌گفت نمیخواستم موجودی کارتم خالی بشه پنجاه ...

غیر از کیک یه چیز دیگه هم گرفته بود یادم نمیاد .ولی کلی خندیدم .بیخیالیش برام جالب بود😂

کیک از سوپری!؟ یعنی از همین تیتاپ و کیک دوقلو اینا😐؟ اونم واسه روز مرد؟  ما واقعا مناسبتا واس ...

اره بخدا از همون کیکا میگف همیشه دوست داشت منم واسه روز مرد خریدم واسش😕

والا منم بودم بهم برمیخورد 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
هفتصد تومن و چه زود خرج کرده

همونو بگو 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
غیر از کیک یه چیز دیگه هم گرفته بود یادم نمیاد .ولی کلی خندیدم .بیخیالیش برام جالب بود😂

عه جدی من یادم نیست چیز دیگه هم گرفته بود مگه🤣