2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز کوچولو برای رفع دلخوری مرد بگید بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست
وایی🤣 دهنت گل بارون😂🌸  اونوقت بگم با باد هوا حامله شدم و باباشم تویی؟

از طریق گردع افشانی 

ن بگو باباش منم ولی شرایط ازدواج باهات ندارم ی مدت بنداز گردن اون

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اصلا تاپیکشو ندیدم  واسه روز مرد که قرار نیست بدم ،واسه دلجوییه 😅

اخه نمیدونی که اون رفته بود کیک خریده بود دعوا شده بود حالا ی وقت مال شما دعوا نشه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه نمیدونی که اون رفته بود کیک خریده بود دعوا شده بود حالا ی وقت مال شما دعوا نشه

دعوا چرا جریان چیه؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دعوا چرا جریان چیه؟

شوهرش روز زن هفتصد بهش داده بود ولی اون روز مرد رفته بود سوپری ی کیک گرفته بود واسه شوهرش اون اقا بهش برخورده بود

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
هیچی اندازه کلام مهربون شما نفوذ نداره 

درسته کلا زبان بسیاری از مشکلاتو حل میکنه 

کلامی عذرخواهی کردم اما انقدر تنش هامون بالا رفته که همچنان اون غم و ناراحتیه هست 

گفتم درکنار کلام با چیزای کوچیک و بامزه دلشو بدست بیارم

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

ببخشید چون نظر پرسیدید میگم ولی لپ لپ یکم لوس و خنکه

لااقل یه باکس کوچولو شکلات از این فانتزیا هدیه بدید

واقعا لپ لپ به شخصیت یه آقا نمیخوره مگر اینکه کم سن باشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
در رابطه های رل و دوستی تجربه ندارم پس کمکی نمیکنم ولی اگه متاهل بودی اینقدر راهکار داشتمو😬😐

😂😂😂 

میشه راهکاراتو بگی شاید بدرد رابطه دوستی هم خورد، اخه دوستی ما به قصد ازدواج بود اما اول باید مشکلاتمون از سرراه برداشته شه

شوهرش روز زن هفتصد بهش داده بود ولی اون روز مرد رفته بود سوپری ی کیک گرفته بود واسه شوهرش اون اقا به ...

اخه از سوپری😐حداقل ی کیک میگرفت واقعا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ببخشید چون نظر پرسیدید میگم ولی لپ لپ یکم لوس و خنکه لااقل یه باکس کوچولو شکلات از این فانتزیا هدیه ...

مرسی از نظرت عزیزم 

درست میگی اینم ایده خوبیه👌🏻

مرسی از نظرت عزیزم  درست میگی اینم ایده خوبیه👌🏻

فدای شما خانوم گل🥰

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

باحاله 

ولی اقایون خوراکی بیشتر دوست دارنا 😁😁

من زمان دوستی با شوهرم یبار اینجوری شد کله پاچه خریدم😂 یه بارم رفتم سوپر یسری هله هوله خریدم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
اخه از سوپری😐حداقل ی کیک میگرفت واقعا

اتفاقا بهش گفتن وسایل کیک میگرفتی حداقل خودت کیک میپختی می‌گفت نمیخواستم موجودی کارتم خالی بشه پنجاه تومن فقط داشتم

😕😕😕