2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز کوچولو برای رفع دلخوری مرد بگید بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست
😂😂😂عجب 

😂😂

تازه بهش برخورده بود که شوهره گفته بود حداقل ی مقدار پول و نگه میداشتی ی چی میگرفتی 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
😂😂 تازه بهش برخورده بود که شوهره گفته بود حداقل ی مقدار پول و نگه میداشتی ی چی میگرفتی 

خوب حق داشته بیچاره😅😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه غم وغصه هنوزهست ببرش گردش تفریحی.کباب درس کنین بچرخین.منظورم جاهای دشت و کوه توهمه چیزاشو حاضرکن ...

چشم عزیزم ممنونم از راهکار خوبت 🙏🏻🌸

اینجور چیزاهم تو ذهنم هست اما میدونی به کجا رسیده رابطه؟ انقدر مشکل پشت مشکل بوجود اومد که الان حتی بیرون رفتناهم با قبل فرق کرده و اون عطش قبل وجود نداره 

واقعا ادم خوبیه و خودم از سر بی تجربگی اشتباهاتی داشتم 

و خیلی همو دوست داریم، تصمیمم اینه تا حال رابطه از این بدتر نشده کم کم جون بدم بهش با هرروشی که درسته 

فلا باید تو این قرارایی که برای دکتر میریم یکاری کنم که مثل قبل اون شوق برگرده و مشتاق بشه برای تفریح به جاهایی مثل همین کوه و دشت و اینجور چیزا 

چون رابطه جدی بود و میخوام کارها و رفتارهای اشتباهم که هربار باعث وجود یه تنش شد و برای همیشه بزارم کنار

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
خوب حق داشته بیچاره😅😂😂😂

😂😂😂😂

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
چشم عزیزم ممنونم از راهکار خوبت 🙏🏻🌸 اینجور چیزاهم تو ذهنم هست اما میدونی به کجا رسیده رابطه؟ انق ...

رابطه رو بخای بهش رنگ و لعاب بدی وجدی ترش کنی خیلی سخته و یه سری کاراهم شرعی نیس وگرنه خیلی جواب میده😁😐

اره اره موافقم خوراکی خریدم قبلا  ولی چه ایده جالبی کله پاچه دوست نداره اما میتونم ببرمش دیزی ...

قربونت ایشالا خوشبخت باشید باهم🥰😍

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند