بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رف ...
مبارکت باشه عزیزم، به سلامتی و دلخوشی بغلش کنی نور و روشنایی زندگیتو 😍، قدمش برات پر از خیر و برکت و شادکامی باشه 🙏🙏 اولادت سالم و صالح باشه و خیرش به همه اطرافیانش مخصوصا پدر و مادرش برسه 🥰🥰🥰ببین چه پا قدمی برات داشته باشی 😍😍😍😍
چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی، که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی
اسی شوهرت شاید افسردگی داره و 10 سال زندگی براش خیلی تکراری شده و هیجان نداره مطمعن باش با بچه تغییر میکنه البته بعد بدنیا اومدنش الانم تو شوکه چون یه تغییری تو 10 سال براش داره بوجود میاد
پرش پلک خیلی کم قدیم بیشتر داشتم الان عضله میپزه عدم تعادل ندارم ولی سرم گاهی گیج میره در حد ...
نکران نباش از علایم اولیه شایع دوبینی و بیحسی و سوزن سوزن شدن پاهاست و سرگیجه و عدم تعادل استرس بیشترش میکنی و خیلی تاثیر داره ولی هنوز مشخص نشده چطوری به وجود میاد اگر فکر میکنید واقعا علایمو داری یا خدایی نکرده شدیده به دکتر مغز و اعصاب باید مراجعه کنی اگر دکتر تشخیص داد احتمالا ام ار ای اینا مینویسه اگر نه شاید مشکلات عصبی باشه به هر حال خودتو نگران نکن فقط اگه واقعا علایمت زیاده به دکتر مراجعه کن همین
شوهر من کلا منو نمیبینه فقط امید ب این دارم وقتی دنیا امد بچه حتما محبت میکنه دیگ تو ا ...
منم خانواده ام از دور بودن.خودم بودم تنهای تنها.خیلی سخت گذشت خصوصا اینکه دیابتم گرفتم.ی پام خونه بود ی پام بیمارستان اونم خودم تنها .دلم ب بچه تو شکمم خوش بود فقط.ولی خدا کمک کرد و گذشت