اره پرش پلک و عدم تعدل گاهی دارم دو بینی نه . مادرم داره و دوبینی هم بعد فلج شدنش داره
بی حسی و سوزن سوزن شدن پاها و سرگیجه و عدم تعادل شایعترینشه خودتون در جریانش هستین نگران نباش بهتره به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنی خدایی نکرده اگر ام آس باشه همون اولا قابل پیشگیریه وفقط نباید طولانی بشه چون مشکل ساز میشه
ار خیلی برام نور وامید بود خودم وقتی خنده با گریه دوق خودمو دیدم تازه یادم امد چن ساله انقد خوشحال ن ...
صد در صد همینه، انسان اشرف مخلوقاته، تو یه کتاب میخوندم چقدر موجودات ریز تو ته دریا در تلاشن تا بشن خوراک ماهی، ماهی چقدر در تکاپو تا اسیر و صید ماهیگیر بشه، ماهیگیر با چه امیدی ماهی و میبره بازار بفروشه، مادر پیری اون ماهی و میخره و میره خونه پسرش که وضع مالی خوبی نداره اما نور ایمان تو دلش و میده به عروسش، عروس با محبت و عشق مادر و به داخل دعوت میکنه تا شام و دور هم باشن، شب هر سه نفر با دلی شاد سر سفره، خونه غرق نور و شادی، تکه ای از ماهی که پسر میخوره به صلب رفته و میشه نطفه ی فرزندی که سالها با همسرش منتظر اومدنش بودن و به درگاه خدا دعا میکردن، ساده نگیریم به دنیا اومدن نوزادی، مبارکت باشه این نور و شادی 😍😍
چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی، که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی
سلام عزیزم انشاالله مبارک باشه همه ما ازبیرون گود داریم به این مسئله نگاه میکنیم هر کدومکون سوالاتی برامون پیش اومده که چطور یک خانم با احساس این همه بی احساسی تحمل میکنه حتما روزای خوبی هم داشتی انشاالله
ولی اين تصمیمی که گرفتی وبچه دار شدی تو این شرایط حتما خیلی فکر کردی و اینده نگری کردی که اگه شوهرم درست نشد من باید مثل ی کوه باشم وبرای بچم هم پدر باشم وهم مادر کار سختی هست ولی بدون این دوران احساسات مادر روی بچه خیلی تاثیر داره اگه ناراحت بشی گریه کنی فردا بچت پرخاشگرمیشه زود رنج میشه باید خیلی روحیت تقویت کنی خلاصه مسیر پرفراز ونشیبی در پیش داری امیدوارم موفق باشی
چقدر تورو منی...ولی من شوهرم بچه مو نمیبره تفریح نه پارکی نه بیرون امروز داشتم به حالش گریه میکردم ...
شوهر منم منو هیچ جا نمیبرد.مطمئنم بچمم نمیبره.فقط تنها جایی ک مارو میبره خونه خراب شده پدر و مادرشه...هتیش بیوفته تو خونشون ک خونه و زندگی منو بچمو خراب کردن