2777
2789

جلسه اول برای صحبت درباره تعداد فرزند دلخواه و علایق و تمایلات جنسی و...خیلی زوده 

از طرفی فقط میمونه بحث مشخصات کلی و شغل و کسب و کارش و صفات اخلاقی کلی و برنامش برای آینده از نظر خونه و ماشین و شغل و همینطور حقوقی که برای زن قائله که تقریبا خیلی‌هاش قبلا گفته شده تو چند دقیقه بحث بسته میشه

سوال دیگه ای باید بپرسم؟ هیچی به ذهنم نمیرسه

فرداشب مهمان دارم می‌خوام مرغ سرخ کنم بیاین ببینید این روش درسته مرغ سرخ شده سیب زمینی سرخ شده

برای دورچین هم خیارشور و گوجه....

فقط اینکه گوجه رو سرخ کنم یا خام و خورد شده باشه؟؟

ببخشید اسی تاپیکام ۶ تا شده دیگه نمیتونم 

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق اخلاق اخلاق 

امتحانش کن ی جوری ببین واکنشش چیه 

سوال غیر منتظره بپرس 

بگو ته ته عصبانیتت چطوریه چ کاری انجام میدی 

یا بگو فلان کار و بکنم واکنشت چیه

اولویتشو بپرس بین تو و خانوادش

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بپرس چی باعث میشه یه نفر خیانت کنه(یه نوع اعتراف از خودشه) 

بگو اگه میتونستی یکی از ویژگی هاتو ظاهری/اخلاقی تغییر بدی اون چی بود(میدونی از کدوم خصلتش بدش میاد) 

بپرس موقع عصبانیت یا استرس با چی اروم میشی؟ 

چی خوشحالت میکنه

چی باعث میشه جذب یه نفر بشی

چی باعث میشه از یه نفر بدت بیاد

*حالا شما خودت میتونی جمله بندیشو تغییر بدی چون سوالا خیلی (چی باعث میشه) داره😃