2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
امثال شماها تا کار اشتابهشو بهشون یادآوری می‌کنیم و باهاشون موافق نیستیم فوری پای چر  خ گردون و ...

خب اگ نیستی خداروشکر چرا میحای بهم ثابت کنی 

من هرچی هستم هیچ وقت نمیخوام نطرمو در کسی فرو کنم 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

خانومااااااا بس کنید استاتر الان حامله هست و روحیه حساسی داره حالش رو بد نکنید هیییییچکس تاکید میکنم هیچکس به اندازه خود آدم از شرایطش باخبر نیست استاتر هم قطعا شرایط رو سنجیده پس سکوت کنیم اوکی🤫😂😂

استاتر انشاالله قدم فرزندتون پر از خیر و برکت باشه و با پاقدمش شوهرتون هم سرعقل بیاد و قدر شما رو بیشتر بدونه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ناراحت میشم پام از زانو تا مچ قفل میکنه حس میکنم جریان خون بهش خیلی کم میشه و درد میگیره تا چن ...

دکتر بهت گفنه ک ام اس داری چون منم همچین علایم دارم

خانومااااااا بس کنید استاتر الان حامله هست و روحیه حساسی داره حالش رو بد نکنید هیییییچکس تاکید میکنم ...

ممنونم از ارزوی  خوبتون 

شما از هر آدم عاقلی بپرسی از هر مشاور و روانشناسی بپرس میگن کارت اشتباهه خودتونو توجیه نکنید موفق با ...

عزیزم بهترین مشاور خود آدمه جوووون جز به جز زندگیشو میدونه 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹

تبریک میگم واسه نی نیت. امیدوارم صحیح و سالم بغلش کنی. یه سوال دارم اگه دوس داری جواب بده. چرا مهریتو نبخشید ی وطلاق نگرفتی چون اونموقع این شانس رو داشتی که با کسی آشنا بشی وازدواج کنی که همو دوست داشته باشید. 

ممنونم از ارزوی  خوبتون

اسی کاش جدامیشدی آخه آدموچقد میخادمگه زندگی کنه؟منظورم قید مهریه رومیزدی .ان شا الله با اومدن نی نیت زندگیت متحول شه

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
من نمیدونم چرا شماها هی دارید به اسی می‌پرید ایشون نگفتن نظر بدید که من کارم درسته یا نه حتی قانون ...

دقیقا من چون دیگ دیدم با دوا درمون باردار نمیشم دوا درمون ۱ماه گداشتم کنار بهش گفتم تصمیم گرفتم بیخیال بچه بشم وحتی رابطه نگرفتم جز یکبار ک اونم بهم گف تو نمیشی لازم نیس جلوگیری کنیم و من داشتم باخودم فکر میکردم بخاطر عشق مادری ب طلاق فک کنم تا بتونم یک بچه ب سرپرستی تنهایی بگیرم تو این تصمیما بودم ک فکرمو جمع کنم و اقدام کنم ک این اتفاق واسم افتاد 

این برای من امید بود وجونه ولی بعصیا انقدر خودخواهن ک علاقه دارن ادمو باحرفاشون فقط ادم قصاوت کنن

هنو ک جدا نشدی؟بعدم چرا اگ میخواستی جدا بشی قبلش نشدی  بچه ات چن سالشه؟ چرا دلت بسوزه بچه طلا ...

نه

.دوسش داشتم بعدم فکر میکردم با محبت و مدارا درست میشه.بچه دار شدم باز گفتم شاید درست بشه ولی درست نشد و دوس داشتنمم تبدیل ب کینه و نفرت شد.خودم بچه طلاقم میخواستم باچنگ و دندون زندگیمو نگه دارم ولی نشد.

۴ ماهشه

منم ب خاطر همین ک بچه ام تو جنگ و دعوا نباشه میخوام جدا بشم

پرش پلک نداری؟ عدم تعادل و دوبینی چی؟

پرش پلک خیلی کم قدیم بیشتر داشتم الان عضله میپزه 

عدم تعادل ندارم ولی سرم گاهی گیج میره در حد یک ثانیه 

مامانم خیلی پرش پلک داره نگران شدم 

تو با دکتر حرف زدی یا بخاطر سرچ میگی