2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
بله حاملگی با حالت عادی خیلی فرق داره یکی تو بارداریش تا لحظه آخر حتی ورزش سبک هم انجام میده دیدم که ...

خب من همه اینارو میدونم پس فک نکنید نسب ب کاربری ک د موردش حرف میزنید ب خودش مهربون ترین

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
قرار نیس اون جای کمبودای منو پر کنه اینکه پدر مادر کنش منفی ب بچه انتقال میدن مشکل اونهاس ن مشکل این ...

با نسخه شما باید بشن البته شما این نسخه رو برای خودت پیچیدی چه سوالیه  من دیگه حرفی ندارم شبتون خوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نسخه شما باید بشن البته شما این نسخه رو برای خودت پیچیدی چه سوالیه  من دیگه حرفی ندارم شبتون ...

ار من هیچ وقت نسخه خودمو برای کسی تحمیل نمیکنم مثل شما 

چون با کفش کسی راه نرفتم

استارتر عزیزم از خدا برات بهترین ها رو می‌خوام.شک ندارم خدا خودش راه نجات رو بهت نشون میده .فقط کمی صبوری کن و نسبت به همسرت هم کمی نرمتر بشو که اونم بیاد سمتت که بچتون پدر و مادر شاد رو با هم تجربه کنه.

بهترین راه برای شوهرت نلدیده گرفتن طولانی مدتشه این نه ماه رو بذار برا بظچت وکلا هیچ محلی بهش نده حت ...

ن عزیزم منم همشه پیگیرش نیستم این خبر انقد خوشحالم کرد ک فک کردم حق دار بدونه ب عنوان بابا

استارتر عزیزم از خدا برات بهترین ها رو می‌خوام.شک ندارم خدا خودش راه نجات رو بهت نشون میده .فقط کمی ...

ممنونم از انرژی مثبت ودرکت 😍💋

موفق باشی من فقط دلم برای اون بچه میسوزه همین

شما دلت برای خودت بسوزعه با این مدل حرف زدنت چر. خ گردون طوری نچرحه ک بخواد حرفایی ک زدی بهت ثابت کنه 

من نمیدونم چرا شماها هی دارید به اسی می‌پرید

ایشون نگفتن نظر بدید که من کارم درسته یا نه

حتی قانون هم تصویب کرده که یک زن تنها اگه شرایط داشته باشه میتونه از پرورشگاه هم بچه بگیره

ایشون خواستن در مورد واکنش همسرشون باهاتون درددل کنن

شما دلت برای خودت بسوزعه با این مدل حرف زدنت چر. خ گردون طوری نچرحه ک بخواد حرفایی ک زدی بهت ثابت کن ...

امثال شماها تا کار اشتابهشو بهشون یادآوری می‌کنیم و باهاشون موافق نیستیم فوری پای چر  خ گردون و قضاوت و زمین گردو وسط میکشن من خداروشکر نه ناحقی کردم نه به کسی بدی کردم که بخوام منتظر زمین گرد باشم عزیزم

موفق بشی عزیزم.خوشحال باش چند ماه دیگه یه کوچولو میاد تو بعلت که میشه همه دنیات. یه سوال تا حالا مش ...

بله چندین وچند بار ولی همکاری نمیکنه