نه عزیزم موضوع اینه با شعار و حرف الکی چیزی درست نمیشه خدا میدونی مثل شما قبلش چند نفر با همین شعار ...
کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم
تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رفتم تماما تنهای تنها بودم چه حالم خوب بودعه چ بد
خودم از پس خودم برمیام ولی خب حاملگی خود ادم تنها نیس من خودم ب اونم فکر میکنم اگر اتفاقی بیفته حالم انقد بد بشه ک کاری ازم برنیاد ب این ها هم اتفاقا فک میکنم ادم فانتزی نیستم
اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
بهترین راه برای شوهرت نلدیده گرفتن طولانی مدتشه این نه ماه رو بذار برا بظچت وکلا هیچ محلی بهش نده حتی وقتی اومدم نجو چرا جواب ندادی بشو عین خودش وقتی یه کدت بگذره میبینه چقدر بده تو هی زنگ میزنی وپیام میدی اونم بدتر میکنه
چیو ثابت کنه کارت اشتباهه چرا نمیخوای بپذیری؟ میتونی بری از چندتا بچه که به خاطر اینکه پدر و مادرشو ...
قرار نیس اون جای کمبودای منو پر کنه اینکه پدر مادر کنش منفی ب بچه انتقال میدن مشکل اونهاس ن مشکل اینکه بچه اوردن تو رابطه خوبم اتفاق وتنش منفی نیس پس اونام با نسخه شما نباید یچه دار بشن
اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رف ...
بله حاملگی با حالت عادی خیلی فرق داره یکی تو بارداریش تا لحظه آخر حتی ورزش سبک هم انجام میده دیدم که میگم یکی هم کامل باید استراحت مطلق باشه همه بدنها متفاوتند ختی یک بدن سر چند تا بچه با هم متفاوته