2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
مشکل شما باایین نظر اینکه فک میکنید مهربون تر از خود طرف ب زندگی وشرایطش وفکرتون جامع وکامل همه شرای ...

شما از هر آدم عاقلی بپرسی از هر مشاور و روانشناسی بپرس میگن کارت اشتباهه خودتونو توجیه نکنید موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم موضوع اینه با شعار و حرف الکی چیزی درست نمیشه خدا می‌دونی مثل شما قبلش چند نفر با همین شعار ...

کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم 

تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رفتم تماما تنهای تنها بودم چه حالم خوب بودعه چ بد 

خودم از پس خودم برمیام ولی خب حاملگی خود ادم تنها نیس من خودم ب اونم فکر میکنم اگر اتفاقی بیفته حالم انقد بد بشه ک کاری ازم برنیاد ب این ها هم اتفاقا فک میکنم ادم فانتزی نیستم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

بهترین راه برای شوهرت نلدیده گرفتن طولانی مدتشه این نه ماه رو بذار برا بظچت وکلا هیچ محلی بهش نده حتی وقتی اومدم نجو چرا جواب ندادی بشو عین خودش وقتی یه کدت بگذره میبینه چقدر بده تو هی زنگ میزنی وپیام میدی اونم بدتر میکنه

اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم  من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم ...

اسی جان من از ته قلبم بهت تبریک میگم و مطمعنم یه مادر خفن خواهی شد که بچه اش کیف می‌کنه باهاش 🍀💚

ترو خدا برای منم دعا کن بتونم یه معجزه داشته باشم

یه فرشته کوچولو😔که من مادرش باشم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
منم سخت باردار شدم.با کلی دوا و درمون.الان ناشکری بچمو نمیکنم.ولی خیلی دلم براش میسوزه.الان کلی گریه ...

چقدر تورو منی...ولی من شوهرم بچه مو نمی‌بره تفریح نه پارکی نه بیرون امروز داشتم به حالش گریه میکردم همش بش میگفتم ببخشید غلط کردم منم نمیتونم تنهایی ببرمش بیرون 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
چیو ثابت کنه کارت اشتباهه چرا نمی‌خوای بپذیری؟ میتونی بری از چندتا بچه که به خاطر اینکه پدر و مادرشو ...

قرار نیس اون جای کمبودای منو پر کنه اینکه پدر مادر کنش منفی ب بچه انتقال میدن مشکل اونهاس ن مشکل اینکه بچه اوردن تو رابطه خوبم اتفاق وتنش منفی نیس پس اونام با نسخه شما نباید یچه دار بشن 

کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم  تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رف ...

بله حاملگی با حالت عادی خیلی فرق داره یکی تو بارداریش تا لحظه آخر حتی ورزش سبک هم انجام میده دیدم که میگم یکی هم کامل باید استراحت مطلق باشه همه بدنها متفاوتند ختی یک بدن سر  چند تا بچه با هم متفاوته

اسی جان من از ته قلبم بهت تبریک میگم و مطمعنم یه مادر خفن خواهی شد که بچه اش کیف می‌کنه باهاش 🍀💚 ...

ایشالا من انقد سختی کشیدم باور کن از وقتی فهمیدم همش دعام شده اینکه هیچ زنی چشم انتطار نباشه 

ایشالا ب زودی دامنت سبز بشه