ار مهربون هرکاری بگی اخر چی شد نزاشت برم سرکار تو خونه حبسم کرد الان اگ پول احتیاج داشته باشم یک ادم ...
منم زیاد شوهرم دوس نداشت میگفتم کار میگفت چه نیازی داری،ولی لج نکردم بیخیال شدم،بداز مدتی خودش بهم پیشنهاد داد برا کار،کلا منظورم اینه که لج نکن ،با زبون خوش م اون هرکاربدی میکنه تو برعکس شو انجام بده بخدا لج نکنی درست میشه فقط سعی تو بکن
اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم ...
فقط اینو بدون اینکه شما به هر دلیلی خواستین با این وضعیت به زندگی ادامه بدین به خودتون مربوطه وای به خاطر اینکه بخوابین یه بچه رو به خاطر تجربه کردن احساس مادری به این زندگی بیارین نهایت خودخواهیه واقعا نمیتونم درکت کنم بچه امید و سرگرمی شما نیست به موجود زنده هست مطمین باش اون بچه بزرگ بشه و بدونه تو چه شرایطی اومده هیچوقت ننیبخشتت
اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم ...
ببخشید اینو میگم ولی این که میگه خودخواهی منظورش اینه که تو بچه رو برای حال خوب خودت خواستی شاید بچت دلش این شرایطو نخاد که ببینه پدر مادرش از هم بدشون میاد