2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کلا چرا باید این همه سختی رو به اون بچه ی بیچاره تحمیل کرد یا توخونه عذاب بکشه یا بشه بچه ی طلاق

کدوم سختی اگ منطورت با منه ک شوهر من بخاطر کارش ۶ماه نیست اون ۶ماه دیگ هم از باباش بهر میبره قرار نیس بکشیم همو فقط علاقه بهم نداریم 

منم اگ میخواستم طلاق بگیرم گرفته بودم تا بحال

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
احساس میکنم خودت هم بشدت مغروری درسته؟

ن من ادم خیلی بی نهایت احساسی 

وهمین الانم با وجود ۱۰ سال وقتی تو خونس ونادیدم میگره گاهی تا صبح گریه میکنم 

ولی اون از سنگه چون انقد بداخلاقه وقتیم سمتش میرم انقد اخم وباد کردس جواب نمیده وهرچی پاپیچش میشم نهایت با فحش ب خودمو خانوادم دورم میکنه 

ترجیح میدم خودمو سبک نکنم 

عزیزم من متوجه شدم استارترخودشم تاحدودی مغروره ومیخادهمونطوررفتارکنه که شوهرش رفتار میکنه که این اصل ...

شوهر منم گاهی خیلی سنگ میشه منم تو خلوت گریه میکنم ولی جلوش عکس العملی نشون نمی‌دم.آخه اصلا براش مهم نیست خیلی داغونم میکنه

شوهر منم گاهی خیلی سنگ میشه منم تو خلوت گریه میکنم ولی جلوش عکس العملی نشون نمی‌دم.آخه اصلا براش مهم ...

میدونی مردا کلا وقتی ببینن زناشون هی قهرمیکنه وگریه دیگه براشون مهم نیس اعتنانمیکنن

اسی ببخشیدا واقعا خودخواهین تو بیشتر

اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم 

من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم نداد یا بخاطر فداکاری حالم خوب نشد ک حالا بخاطر خودخواهیم بخوام شرایط بد بشه 

وقتی تو شرایط کسی نیستی هیچ وقت قصاوت نکن ک یه وقت چرخ گرون ب سرت نیارعه 

من ۴روزه فهمیدم باردارم خوشحالترین ادم روی زمینم امید ب زندگیم هزار برابر شده کسی ک حتی از سر ناچاری خیلی کارا میخواس بکنه 

کی گفته بچه اوردن خودخواهی من بهترین زندگی بهش میدم کجاش خودخواهیه 

دیدتو ب جهان هستی بزرگ تر کن موجودی که بخواد در جهان بیاد یا نیاد باهیچ اصرار ن میاد وباهیچ ممانعتی نمیاد 

آره خیلی کلا وقتی بامحبت وآروم حرف میزنم انگاریه آدم دیگه میشه درحالیکه وقتی باجنگ ودعوابگم بیشترلج ...

من نمیتونم بی مهریش رو فراموش کنم و برام سخته با اینکه میدونم برم سمتش میتونم آرومش کنم

میدونی مردا کلا وقتی ببینن زناشون هی قهرمیکنه وگریه دیگه براشون مهم نیس اعتنانمیکنن

برعکس من اصلا ادم قهری نیستم😅حتی وقتایی قهر میکنه حرفمو میزنم ولی اون کلا قهر با من مگ خلافش ثابت شه یک روزایی اصلا میمونم الان دیگ واسه جی قهرعه

شوهر من کلا محبت حالیش نیس  هر وقت میاد خونه انقد اخم میکنه ک ادم جرات نکنه باهاش حرف بزنه از ...

خب توباهاش حرف بزن بزامجبورشه حرف بزنه کم کم عادت کنه ازش تعریف کن جلوش شادنشون بده خودتوتابیشترجذبت بشه