2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
منم سخت باردار شدم.با کلی دوا و درمون.الان ناشکری بچمو نمیکنم.ولی خیلی دلم براش میسوزه.الان کلی گریه ...

هنو ک جدا نشدی؟بعدم چرا اگ میخواستی جدا بشی قبلش نشدی 

بچه ات چن سالشه؟

چرا دلت بسوزه بچه طلاق خیلی بهتر از خونه ک پدر مادرش جنگ دارن

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
خب عزیزم سعی کنیدباهم کناربیاییدیه جاتوکوتاه بیایه جااون اقلابخاطربچت هم که شده سعی کن زندگیتوجمع وج ...

واقعا میشه وقتی ناراحتت می‌کنه و دل چرکی بازم بهش محبت کرد؟بهم توضیح میدی؟من نمیتونم.سختمه.با اینکه میدونم محبت کنم آروم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم سعی کنیدباهم کناربیاییدیه جاتوکوتاه بیایه جااون اقلابخاطربچت هم که شده سعی کن زندگیتوجمع وج ...

شوهر من کلا محبت حالیش نیس 

هر وقت میاد خونه انقد اخم میکنه ک ادم جرات نکنه باهاش حرف بزنه از در خونه میره اونور یک ادم روباز دیگ میشه

هنو ک جدا نشدی؟بعدم چرا اگ میخواستی جدا بشی قبلش نشدی  بچه ات چن سالشه؟ چرا دلت بسوزه بچه طلا ...

خب کلا چرا باید این همه سختی رو به اون بچه ی بیچاره تحمیل کرد یا توخونه عذاب بکشه یا بشه بچه ی طلاق

دوستمم میگف باردارک شدم شوهرم ک فهمیددعواراه انداخت ک کلاه سرم گذاشتی وزمانی ک باید جلوگیری میکردیم توماه روبهم نگفتی وبچه دارشدیم

دوسم گف تودسشویی نشسم زارزدم

خیلی ی زن ممحامله گناهداره

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
منم بعد سه سال باردار شدم. شب که تست گرفتم به شوهرم نشون دادم هیچی نگفت. خیلی بهم برخورد. تا چند روز ...

شوهر من کلا منو نمیبینه 

فقط امید ب این دارم وقتی دنیا امد بچه حتما محبت میکنه دیگ 

تو ایام بارداری ی زن باردار نیاز ب کمک کسی داره یا میتونه تنهایی از پسش بربیاد همچی 

چون من خانوادم نیستن پیشم 

چون بارداری تجربه کردی میپرسم

عزیزم این فکر من نیس واقعیت زندگیمه  شب یلدا میاد یهویی شب ک میشه پا میشه میره خونه ننه اش تا ...

عزیزم الان بارداری سعی کن بخاطر هیچ چیزی خودت رو ناراحت نکنی بخیال باش ان شاالله ایشون هم به اشتباهش پی میبره

دوستمم میگف باردارک شدم شوهرم ک فهمیددعواراه انداخت ک کلاه سرم گذاشتی وزمانی ک باید جلوگیری میکردیم ...

من اگ اینارو هم بگه میگم واکنش بی لیاقتیشه ولی این طبق معمول نادید گرف منو 

من برام همچین برخوردیم هیچ ارزشی نداره حتی نادیده گرفتنش 

چون تصمیم مطمن گرفته بودم

من خودم زندگیمومدیریت میکنم بعضی وقتاکه باهمسرم قهرم خودم میرم بغلش میکنم آشتی میکنیم ولی بعدش آروم ...

شوهر من از سنگه محبت کنی مثل سنگ اخم وبد عنقه اصلا بهت توحه نمیکنه 

جدای اون ک جلو کس وناکس ب ادم توهین کرد ادم دیگ دلش نمیخاد ک محبت اصلا ازش ببینه 

جلو مادر وپدرش میگف بهشون بااین یعنی من حرف نزنید این دیونس

شما بچه داری؟رابطه آن با شوهرت چطوره؟اذیت میشی؟چقدر کنار اومدی و پذیرفتی؟

آره ۴ ماهشه...رابطه خوبی نداریم.فقط زمانی باهام خوبه ک اسیر و برده خودش و خانواده اش باشم و مخالفتی نکنم.دیگه این شرایط رو نمیتونم بپذیرم خصوصا الان ک خانواده اش هرروز میان خونه من یا میخوان من برم اونجا.واقعا برام سخته هم کارای اونارو بکنم هم خودم.نکنمم مبشه جنگ.بعدشم من ک کلفت نیستم ک ازم توقع بی جا دارن.الانم باباش خودش زن و زندگی و بچه داره میخواد بیاد پیش ما زندگی کنه امروز سر این قضیه دعوای سختی باشوهرم کردم...قصدمم طلاقه ولی ب شوهرم نگفتم بی خبر میخوام برم.چندسالی میشه دیگه دوسش ندارم ولی اون از اول نداشت

ببخشید اینو میپرسم،ولی چطور میتونی بی مهری شو تحمل کنی؟؟؟سخته خیلی

منم سعی میکنم تا جایی میتونم نادید بگیرمش اره خیلی سخترازاونچیری ک فکرشو کنی مخصوصا من کلا ادم پرانری وبرون گرایم زیاد نمیتونم نقش نادید گرفتن کسیو بازی کنم

شوهر من کلا منو نمیبینه  فقط امید ب این دارم وقتی دنیا امد بچه حتما محبت میکنه دیگ  تو ا ...

من بارداری اولم همه کارامو خودم کردم. اصلا ویار نداشتم حتی خونه تکونی عید خودم انجام دادم. ولی الان دو ماهمه ویار شدید دارم خدا نگهدار مادرشوهرم باشه برام غذا درست میکنه ولی بقیه کارامو میتونم انجام بدم

آره معمولا باباها وقتی بچه رو بغل میگیرن مهرش تو دلشون میفته چون مث ما نیستن که بچه تو شکممونه و تکوناش رو حس میکنیم. انقد سر بچه باهات بحث کنه که چرا واسه بچم کم میذاری چرا دعواش میکنی و... که روانی میشی. الان با این فکرا خودت و بچتو اذیت نکن گلم. سعی کن به تغذیه ت برسی و یه دکتر خوب بگیری واسه دوران بارداریت

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن