2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
توهم یه مدت سعی کن،تلاشت و بکن کوتاه بیا شاید درست شد،بهش محبت کن مگه میشه جواب نده

ار مهربون هرکاری بگی اخر چی شد نزاشت برم سرکار تو خونه حبسم کرد الان اگ پول احتیاج داشته باشم یک ادم درمونده میشم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم یه مادر قوی میشی امیدوارم شوهرت هم بخاطر بچه تون رفتارش عوض بشه.

مرسی من خیلی این جونه ک تو زندگیمو ب وجو امدرو دوست دارم وحاصر بحاطرش هرکاری بکنم میدونم باوجود این عشق حتما عاشق این زندگی میشه 

اون منو از یک نابودی ک نزدیک بود دراورد منم کل زندگیمو بهش میدم 

شوهرم هیچ وقت درست نمیشه چون نمیخاد مهم هم نیس

تنها دعدعه ام تایم بارداریمه نتونم مثل قبل فعالیت کنم وکار بکنم یا نیازمند باشم چون خانوادمم پیشم نیس ک بخوام به اونا بگم 

خب توباهاش حرف بزن بزامجبورشه حرف بزنه کم کم عادت کنه ازش تعریف کن جلوش شادنشون بده خودتوتابیشترجذبت ...

بیشتراز ۱۰ سال؟

ببین اسی  چون منونمیشناسی میگم چندوقت پیش یکی از دوستام بشدت باشوهرش مشکل داشت کمک کردم زندگیش ...

عزیزم من اگ زندگیمو نمیخواستم حفط کنم اینهمه تلاش نمیکردم باهمه توهینا وتحقیرا بازم نمیموندم 

تلاش کردن بیشتر از ۱۰سال؟

بیشتر سعی میکنم خودمو کمتر درگیر رفتار وکاراش کنم ک کمتر اذیت بشم چون تنهایی نمیشه زندگی دونفر درست کرد

ار مهربون هرکاری بگی اخر چی شد نزاشت برم سرکار تو خونه حبسم کرد الان اگ پول احتیاج داشته باشم یک ادم ...

منم زیاد شوهرم دوس نداشت میگفتم کار میگفت چه نیازی داری،ولی لج نکردم بیخیال شدم،بداز مدتی خودش بهم پیشنهاد داد برا کار،کلا منظورم اینه که لج نکن ،با زبون خوش م اون هرکاربدی میکنه تو برعکس شو انجام بده بخدا لج نکنی درست میشه فقط سعی تو بکن

برات دعا میکنم حتما  

اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم  من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم ...

فقط اینو بدون اینکه شما به هر دلیلی خواستین با این وضعیت به زندگی ادامه بدین به خودتون مربوطه وای به خاطر اینکه بخوابین یه بچه رو به خاطر تجربه کردن احساس مادری به این زندگی بیارین نهایت خودخواهیه واقعا نمیتونم درکت کنم بچه امید و سرگرمی شما نیست به موجود زنده هست  مطمین باش اون بچه بزرگ بشه و بدونه تو چه شرایطی اومده هیچوقت ننیبخشتت

اون شش ماهی که نیست تلفنی در ارتباط هستید دیگه؟خانواده اش باهات خوبن؟

خانوادش کلا پرش میکنن انوقت با من خوب باشن؟؟؟؟؟؟

یکسره دخالت دارن 

۶ماه پشت سرهم نیس درمجموع گفتم 

مثلا در ماه نصفشو نیس ک در مجموع ۶ماه میشه 

مثلا ۵روز خبر داد بابا شدی واون ن اس جواب داد ن زنگمو 

تواین ده سالم شده مثلا ۳ ۴ ماه کلا باهم قهر بودیم

من نمیتونم بی مهریش رو فراموش کنم و برام سخته با اینکه میدونم برم سمتش میتونم آرومش کنم

سعی کن توزندگیت ازهرکی کینه به دل میگیری ازشوهرت کینه نداشته باشی تاروح وروانت آروم باشه تابتونی زندگیه خوبی داشته باشی

اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم  من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم ...

ببخشید اینو میگم ولی این که میگه خودخواهی منظورش اینه که تو بچه رو برای حال خوب خودت خواستی شاید بچت دلش این شرایطو نخاد که ببینه پدر مادرش از هم بدشون میاد 

فقط اینو بدون اینکه شما به هر دلیلی خواستین با این وضعیت به زندگی ادامه بدین به خودتون مربوطه وای به ...

اجازه بده خود بچه ام وقتی امد اینو بگه اون یک موجود زندس قطعا ب وکیل وصی نیاز نداره 

ک شما ازالان تایین میکنید چ واکنشی میخواد بدعه 

امیدوارم بااین ادبیات هیچ وقت چرخ گرون نخواد چیزی بهت ثابت کنه

ببخشید اینو میگم ولی این که میگه خودخواهی منظورش اینه که تو بچه رو برای حال خوب خودت خواستی شاید بچت ...

من خودم پدر مادرم همش دعوا داشتن منم کلا ادم استرسی هستم و فکر کنم مشکوک به ام اس باشم 💔