2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی عزیزم‌درست مثل من ولی اشکالی نداره.مبارکت باشه‌.سعی کن خودت براش مادر خوبی باشی.بیخیال. ...

من حتی یکدرصدم ازاینکه حامله شدم پشیمون نیستم براش کلی دوا درمون کردم کلی ندرو نیاز کردم عاشقشم با کلی سختی 

ولی با این برخوردش نمیدونم برخوردم چی باشه خوبه وقتی دیدمش 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
ن اون کلا منو نادیده میگره ولی فک کردم شاید بچه اشو نادیده نگیره

اینطوری فکرنکن که اذیت بشی همیشه مثبت فکرکن اگر میخواست نادیده بگیره یا شمارو دوست نداشت با بچه دار شدن مخالفت می‌کرد حتما هم شما و هم بچه رو دوست داره

اشتباه کردی عزیزم‌درست مثل من ولی اشکالی نداره.مبارکت باشه‌.سعی کن خودت براش مادر خوبی باشی.بیخیال. ...

شما بچه داری؟رابطه آن با شوهرت چطوره؟اذیت میشی؟چقدر کنار اومدی و پذیرفتی؟

مبارکه

شاید یجور شوک شده بعداخوب شد 

دیگه تصمیمتون بوده ماهم دعای خیرکنیم.

چندسالتونه هردو؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اینطوری فکرنکن که اذیت بشی همیشه مثبت فکرکن اگر میخواست نادیده بگیره یا شمارو دوست نداشت با بچه دار ...

عزیزم این فکر من نیس واقعیت زندگیمه 

شب یلدا میاد یهویی شب ک میشه پا میشه میره خونه ننه اش تا ۱۲ ۱ شب انگار من وجود ندار وهر مناسب دیگ همینجوری 

هرچی بهش زنگ واس ام اس میدم جواب نمیده 

گاهی فک میکنم نامرئیم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
من حتی یکدرصدم ازاینکه حامله شدم پشیمون نیستم براش کلی دوا درمون کردم کلی ندرو نیاز کردم عاشقشم با ک ...

منم سخت باردار شدم.با کلی دوا و درمون.الان ناشکری بچمو نمیکنم.ولی خیلی دلم براش میسوزه.الان کلی گریه کردم‌ب خاطر خودخواهی خودم ک مادر بشم ی طفل معصوم رو بدبخت کردم.میبینمش دلم براش آتیش میگیره

من میخوام از همسرم جدا شم.

اره کلا بهم نمیخوریم  اون سلطه گر منم نمیتونم تحمل کنم

خب عزیزم سعی کنیدباهم کناربیاییدیه جاتوکوتاه بیایه جااون اقلابخاطربچت هم که شده سعی کن زندگیتوجمع وجورش کنی شوهرا بامحبت زودرام میشنا