ازجنگ_برگشته مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 عنوان واکنش شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست بچه ها بیاید درودل کنم باهاتون من بعد ۱سالو نیم باردار شدم بعد هزار تا داروخوردن و دکتر رفتن خیلی وقتم ازدواج کردم ۱۰ساله بعد واکنش شوهر حالمو بد کرد اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲ 1401/11/18 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزززز۴۰۱ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 444 بخاطر ک من از مهریه ام نگدشتم اونم طلاق نداد چون سنامون میرف بالا تصمیم گرفتیم فرصت پدر مادرش ... چقدر تو منی😑😑😑
_تب عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 3846 دوستت نداره ، پس رابطه و اقدام چی میگه این وسط رابطه چه ربطی به دوسداشتن نداشتن دارع؟؟منوشوهرم قهرم باشیم دعوای سختت هم بکنیم رابطمون سره جاشه همیشه🤣
ashkim100 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1031 چون کلا منو نادیده میگره چ وقتی خونس چ نیس انگار منی در زندگی وجود ندارم انگار من نامرئیم&nbs ... اخه یه علتی داره دیگه اخلاقاتون به هم نمیخوره؟
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 اشتباه کردی عزیزمدرست مثل من ولی اشکالی نداره.مبارکت باشه.سعی کن خودت براش مادر خوبی باشی.بیخیال. ... من حتی یکدرصدم ازاینکه حامله شدم پشیمون نیستم براش کلی دوا درمون کردم کلی ندرو نیاز کردم عاشقشم با کلی سختی ولی با این برخوردش نمیدونم برخوردم چی باشه خوبه وقتی دیدمش اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
summer79 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 511 ن اون کلا منو نادیده میگره ولی فک کردم شاید بچه اشو نادیده نگیره اینطوری فکرنکن که اذیت بشی همیشه مثبت فکرکن اگر میخواست نادیده بگیره یا شمارو دوست نداشت با بچه دار شدن مخالفت میکرد حتما هم شما و هم بچه رو دوست داره
هداتونم عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1536 اشتباه کردی عزیزمدرست مثل من ولی اشکالی نداره.مبارکت باشه.سعی کن خودت براش مادر خوبی باشی.بیخیال. ... شما بچه داری؟رابطه آن با شوهرت چطوره؟اذیت میشی؟چقدر کنار اومدی و پذیرفتی؟
_تب عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 3846 منم بعد سه سال باردار شدم. شب که تست گرفتم به شوهرم نشون دادم هیچی نگفت. خیلی بهم برخورد. تا چند روز ... 😍😍😍😍😍
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 اخه یه علتی داره دیگه اخلاقاتون به هم نمیخوره؟ اره کلا بهم نمیخوریم اون سلطه گر منم نمیتونم تحمل کنم اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
atrin1390 عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1136 رابطه چه ربطی به دوسداشتن نداشتن دارع؟؟ منوشوهرم قهرم باشیم دعوای سختت هم بکنیم رابطمون سره جاشه هم ... خب شما فرق داری با بیشتر ادما
آلما00 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 9908 رابطه چه ربطی به دوسداشتن نداشتن دارع؟؟ منوشوهرم قهرم باشیم دعوای سختت هم بکنیم رابطمون سره جاشه هم ... واقعا؟پس من برعکس شمام
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 14288 مبارکهشاید یجور شوک شده بعداخوب شد دیگه تصمیمتون بوده ماهم دعای خیرکنیم.چندسالتونه هردو؟؟ آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،
janan1369 عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 256 مبارکت عزیزم،مردا همینن مطمعن باش خوشحال شده،ولی واکنش نشون نداده تو هم مثل خودش باش
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 اینطوری فکرنکن که اذیت بشی همیشه مثبت فکرکن اگر میخواست نادیده بگیره یا شمارو دوست نداشت با بچه دار ... عزیزم این فکر من نیس واقعیت زندگیمه شب یلدا میاد یهویی شب ک میشه پا میشه میره خونه ننه اش تا ۱۲ ۱ شب انگار من وجود ندار وهر مناسب دیگ همینجوری هرچی بهش زنگ واس ام اس میدم جواب نمیده گاهی فک میکنم نامرئیم اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
پاییزززز۴۰۱ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 444 من حتی یکدرصدم ازاینکه حامله شدم پشیمون نیستم براش کلی دوا درمون کردم کلی ندرو نیاز کردم عاشقشم با ک ... منم سخت باردار شدم.با کلی دوا و درمون.الان ناشکری بچمو نمیکنم.ولی خیلی دلم براش میسوزه.الان کلی گریه کردمب خاطر خودخواهی خودم ک مادر بشم ی طفل معصوم رو بدبخت کردم.میبینمش دلم براش آتیش میگیرهمن میخوام از همسرم جدا شم.
ashkim100 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1031 اره کلا بهم نمیخوریم اون سلطه گر منم نمیتونم تحمل کنم خب عزیزم سعی کنیدباهم کناربیاییدیه جاتوکوتاه بیایه جااون اقلابخاطربچت هم که شده سعی کن زندگیتوجمع وجورش کنی شوهرا بامحبت زودرام میشنا