2777
2789

من یدونه دخترم و 4 تا داداش 

ازدواج کردم 

همسرم خیلی مرد خوبیه 

4تا داداشامو اندازه جونم میخوام ولی دوتاشون زناشون نمیزارن باهام در ارتباط باشن 

اصلا نمیان خونم

فقط وقتایی که بیرونن باهم تلفنی حرف میزنیم 

حتی نمیزارن بیان خونه مادرم

انقد دلم واسه برادرزاده هام تنگه 

همش گریه میکنم

احساس میکنم خیلی تنهام دارم افسردگی میگیرم 

حتی یه دوست ندارم که صمیمی باشیم

خوشم نمیاد راجب این مسائل با همسرم حرف بزنم

با مادرمم نمیتونم چون فشار عصبی داره 

جونم درمیاد برای برادرام و برادر زاده هام هیچ وقت زناشونو حلال نمیکنم سر هیچ و پوچ.... 

فکر کنید برادرم اومده شهر ما بچشو برده دکتر اونوقت نیومد خونه ی ما رفت خونه ی عمه ی زنش 

شما باشید ناراحت نمیشید 

دلم خیلی نازکه خیلی خیلی همیشه دلتنگشونم فقط خدا از دلم خبرداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باريكلا به اون زن چه تودست گرفته شوهرو 

ولي خب بده دراين حد

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

من از بچگی تا الان همین حس رو دارم ، تازگیا بیشترم شده 

تنها کسی که باهاش درد و دل میکنم خداست ،چون خدا رو دارم دیگه تصمیم گرفتم هیشکی برام مهم نباشه ،هر وقت بی مهری می بینم با خودم میگم به یه ورم😂

والا چهار تا خواهر شوهریم زن داداشم طلاق گرفته رفته بازم باهامون در تماس هست میگه از چشم خودم بدی دیدم از شما ندیدم حیف که برادرم آدم نبود و قدر زنشو ندونست