2777
2789

سلام خوشگلا عصرتون بخیر عزیزای دل اگر کسی علائم بارداری رو قبل از موعد پریود فهمیده لطفا بیایین بگین من خودم روز بیستم پریودی هستم ولی از بعداز تخمک‌گذاری تخمدان چپم درد می‌کنه احساس گرفتگی دارم سمت تخمدان چپ انگار یه گلوله ای چیزی داخلشه ولی از دیروز درد دورناف دارم درد معده دارم شکمم انگار از داخل ورم ونفخ داره الان دوروزه دوست دارم تمرهندی بخورم بااینکه آب نارنج بخورم یهو احساس تشنگی میکنم ولی زیر دلمم مثل دل درد پریودیه خیلی ناامیدشدم فکر میکردم دیگه این ماه مامان میشم 😕

هنوز چیزی نشده به جایی نرسیده که ویار کنی گلم.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

من موثق ترین علامتو درد سینه میدونم ماله من تا زیر بغلم میکشید دردش 

البته سر بچه اولم نداشتم یبار با اینکه باردار نبودم خیلی داشتم 

ینی اینم خطا داره 

ولی هوس و اینا که گفتی معمولا تا چله سراغ ادم نمیاد 

مواظب باش دچار خودباردارپنداری نشی که بعدا بخوره تو ذوقت 

وقتی خیلی منتظری انگار بدنم توهم ادمو تبدیل به واقعیت میکنه فقط صبر کن تا موعد پری ببین چه خبر ینی هم امید داشته باش هم خیالاتی نشو

هنوز چیزی نشده به جایی نرسیده که ویار کنی گلم.

نه ویار که ندارم حس میکنم بخاطر عطش زیاد اینجوری شدم و اینکه نگرانم نکنه قندم رفته بالا چون میدونم قند می‌ره بالا این حالت پیش میاد ولی خواستم بدونم کسی بوده اینجوری بوده باشه ولی بعد بفهمه بارداره

سلام  من موثق ترین علامتو درد سینه میدونم ماله من تا زیر بغلم میکشید دردش  البته سر بچه ...

دقیقا اکثرا توهمه.منم اوایل اقدام همین بودم نفخ میکردم میگفتم علتشه درد سینه علتشه بعد فهمیدم ب اینا نیست همش توهم ذهن منه وگرنه نفخ هرکسی داره،درد سینه هم پریودی هم حاملگی دارن و خیلی چیزای دیگه.من فقط نزدیک موعدم ب شدت می‌خوابیدم ولی بازم باورنکردم چون دقیقا روز موعد خیلی خوابالو میشم و میفهمم امروز میشم حتماو میشم.ولی من دوسه روز لک قهوه ای دیدم گفتم حتما واسه تنبلیه هنوز شوهرمو فرستادم بره قرص بخره برام که گفتم ی بی بی هم بخر به اصرار دوستم،چون میخاستم دمنوش بخورم گفت اول بی بی بزن بعد.که درجا مثبت شد من اون روزها ب شدت گشنم میشد هر لحظه،یعنی شبها چندبار میرفتم سریچخال صبح زود بیدار میشدم ی چی می‌خوردم.ولی خب سقط شدوالانم منتظرم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دقیقا اکثرا توهمه.منم اوایل اقدام همین بودم نفخ میکردم میگفتم علتشه درد سینه علتشه بعد فهمیدم ب اینا ...

انشالله زودتر شماام از انتظار دربیاید عزیزدلم ...ولی علائم واقعا توهم نیستن عزیزم خب وقتی آدم واقعا درد داره توهم نیست که بعدشم وقتی هورمون ها جابه‌جا میشن باعث میشه علائم مختلف بروز کنن مثل پریود که تغییرات هورمونی باعث دردواینا میشه .. انشالله زودی دوتامونم مامان بشیم  عزیزم