kamand0_0 مدیر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 213 عنوان بچه های اقدامی بیاید یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست بچه ها من تایپیک یکیو خوندم نوشته بود اینکه اقدامامون فاصلش کمتر باشه خیلی بهتره و اسپرم قوی تره تا اینکه یک روز درمیون یا بیشتر باشه،نظرتون چیه؟ 1401/11/18 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaskh عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9815 ما هرشب بوده.و باردارم سر جفتش تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
nazzzbanooo عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 5824 منم تنبلی داشتم سه سال ونیم هرروز اقدام میکردم نشد ،ماهی باردار شدم کلا سه بار نزدیکی داشتیم تازه بعد رابطه بلندشدم رفتم حموم (میخواستم برم عکس رنگی )ولی شد بنظرم اینا حرفه هرروز رابطه باشه بخواد بگیره میگیره
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14064 منم برا تعیین جنسیت تو پروسه ام،دکتر می گفت قوی ترین حالت اسپرم زمانیه که بین سه تا پنج روز از تخلیه ش گذشته باشه این بهترین حالتشه کلا برای اینکه اسپرم شکل و فرم مناسب داشته باشه فاصله تخلیه ها نباید خیلی طولانی باشه ولی لازمم نیست هر روز اینکارو کرد ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 دوستان ببخشید عذر میخوام شنیدم ژل های امیزشی خوب نیست باعث ضعیف شدم اسپرم میشه.درسته؟پس چی استفاده بشه !! تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
kamand0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 213 منم برا تعیین جنسیت تو پروسه ام،دکتر می گفت قوی ترین حالت اسپرم زمانیه که بین سه تا پنج روز از تخلیه ... یعنی همون یکروز در میان خوبه
kamand0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 213 ما هرشب بوده.و باردارم سر جفتش عزیزم بسلامتی به دنیا بیاد
kamand0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 213 دوستان ببخشید عذر میخوام شنیدم ژل های امیزشی خوب نیست باعث ضعیف شدم اسپرم میشه.درسته؟ پس چی استفاده ... ژل های روان کننده؟منم شنیدم خوب نیست انگار
nafaskh عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9815 عزیزم بسلامتی به دنیا بیاد ممنون گلم روزی خودتون تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 ژل های روان کننده؟منم شنیدم خوب نیست انگار اره عزیزم.خب جایگزین چی خوبه؟!من خوندم فقط اب😢یعنی هیچی دیگه خوب نیست!؟ تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
kamand0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 213 اره عزیزم. خب جایگزین چی خوبه؟! من خوندم فقط اب😢یعنی هیچی دیگه خوب نیست!؟ منم نمیدونم ،قبلا استفاده میکردم از ژل ولی چند ماهه استفاده نمیکنم دیگه
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14064 یعنی همون یکروز در میان خوبه اره عزیزم،اسپرم یک تا دو روز توی رحم زنده می مونه همون یه روز در میون کافیهبرای تقویت اسپرم بهترین کار اصلاح سبک هست بعدش تقویتی انشالله که خیلی زود باردار شی گلم💚 ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14064 اره عزیزم. خب جایگزین چی خوبه؟! من خوندم فقط اب😢یعنی هیچی دیگه خوب نیست!؟ بهترین ژل بیبی دنسه که محیط رحم رو قلیایی و روون می کنه ولی خب خیییلی گرونه🤗 ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
mojganereza عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3 منم امروز سونو دادم کیست فانکشنال داشتم. اون ماه کیست نداشتم بخاطر امپولی که زدم فولیکولم نترکیده شده کیست.باید دارو مصرف کنم تا از بین بره
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 منم نمیدونم ،قبلا استفاده میکردم از ژل ولی چند ماهه استفاده نمیکنم دیگه اوهوم چاره ای نیست منم گذاشتمش کنار🤕😶انشالله موفق باشی🤩🙏 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 بهترین ژل بیبی دنسه که محیط رحم رو قلیایی و روون می کنه ولی خب خیییلی گرونه🤗 یعنی برای بارداری و اقدام اثر منفی نداره؟!واسه دختر یا پسر تاثیرداره اینکه قلیایی میکنه؟؟! تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏