2777
2789
عنوان

بچه های اقدامی بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست
یعنی برای بارداری و اقدام اثر منفی نداره؟! واسه دختر یا پسر تاثیرداره اینکه قلیایی میکنه؟؟!

نه برا بارداری اثر منفی که نداره هیچ تازه خوبم هست 

چون قلیایی می کنه برای پسردارشدن خوبه 

تو نت بزنی خیلی دربارش توضیح داده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نه برا بارداری اثر منفی که نداره هیچ تازه خوبم هست  چون قلیایی می کنه برای پسردارشدن خوبه  ...

مرسی گلم لطف کردی🌹🌹

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم،اسپرم یک تا دو روز توی رحم زنده می مونه همون یه روز در میون کافیه برای تقویت اسپرم بهترین ...

ممنون عزیزم الهی آمین،چون تنبلی تخمدان دارم نگرانم،وزنمو آوردم پایین سردیجاتو حذف کردم چیزای گرم خوردم انشالا نتیجه ی دلخواهمو بده🙌🏻

ممنون عزیزم الهی آمین،چون تنبلی تخمدان دارم نگرانم،وزنمو آوردم پایین سردیجاتو حذف کردم چیزای گرم خور ...

حتما نتیجه می گیری عزیزم توکل به خدا هر چی خیره همون بشه 💚😘

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ژل های روان کننده؟منم شنیدم خوب نیست انگار

عزیزم ببین کلا توی همه چیز و همه مپارد همیشه استثنا هست

پی اگر کسی میگع من هرروز اقدام کردم  و باردار شدم یامیگه فقط ببار اقدام کردم و شد اینا همش استثناس

من ب شخصه حداقل هفت هشت تا دکتر زنان رفتم، همگی گفتن یک شب درمیون، هر شب شانس باروری رو میاره پایین

راجع ب ژل هم دکترا گفتن موقع اقدام استفاده نکنید باید انقد قبلش تحریک بشید ب اندازه کافی ک خود محیط واژن ترشحاتش روان بشه وکار ژل رو انجام بده،پس اصلا نبایدحتی از اب دهن یا چیز دیگ استفاده کرد

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️