2777
2789
عنوان

کیست ۵ سانتی و بارداری یا سقط؟

246 بازدید | 13 پست

سلام دوستان فعلا سه روزه منشی دکترم جواب تلفنامو نمیده میخواستم اینجا نظر شما رو بدونم

من چندوقته که‌خونریزی داشتم و بیبی چکم زدم مثبت شد.رفتم دکتر سونو رحمی و پاپ اسمیر کرد.تو سونو گفت که من کیست ۵ سانتی دارم.بعدم گفت رحمت چروکیده است زیاد ظاهرش جالب نیست.بعدم برام ازمایش کامل نوشت.ازم خواست ازمایش تیتر بتا رو بعد ۴۸ ساعت تکرار کنم.بهم گفت با جواب اینا بهت میگم که شیاف مصرف کنی یا نه.بار اول ۴۸۰ شد باردوم ۲۰۷۳

حالا من کلی سوال تو ذهنمه که الان من پس باردارم؟ آیا خارج از رحمی هست یا عادیه؟ این کیست چی میشه؟چه مدلی هست کیستم؟خونیه یا نه؟چون من هنوزم خونریزی دارم .نزدیک دو هفته.زیردلمم درد میکنه.و حین رابطه هم تا قبل ازین که منع کنه دکتر برام خیلی درد داشتم.و اینکه شیاف برای کیست هست یا برای سقط؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستانی که این پست روخوندن شاید خواستن بدونن نتیجه چی شد.

رفتم دکتر سونوگرافی و مشخص شد این ساک حاملگیفاقد رویان(جنین) هست و خودش چند وقت بعد سقط میشه (که شد)

اون کیست هم برای همین قضیه بود که رفع شد خداروشکر.

سلام عزیزم . ببخشید شما دکتر زایمانتون قراره پیش کی برید ؟ نظرتون در مورد دکتر صدری چیه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
سلام عزیزم . ببخشید شما دکتر زایمانتون قراره پیش کی برید ؟ نظرتون در مورد دکتر صدری چیه؟

سلام عزیزم من من دوسال پیش زایمانمو انجام دادم.دوتا فرزند دارم که اول پیش صدری رفتم اما ایشون اون زمان پاشون آسیب دید و گفتن فقط سزارین شدی من میتونم انجام بدم اگر نشد دکتر دومش یعنی دکتر پرویزی انجام میده.که ایشون بهترین شاگرد و همکار نزدیک دکتر صدری هستن.منم بارداریم طبیعی بود و پیش پرویزی رفتم.فرزند بعدیمم بخاطر اینکه از ایشون راضی بودم مستقیما پیش خودش رفتم چون دکتر صدری شدیدا مطبش شلوغه و من بخاطر همین نوبت واستادنا خیلی عذاب کشیدم حتی یه بار فشارمم افتاد . قبل اینکه خود دکتری صدری ویزیت کنه چند تا ماما هست که تو سه ماهه های مختلفت میان چک کلی سلامت میکنن.خود دکتر اگه ویزیت خاصی نیاز باشه میاد.خیلی هم تورو مجبور میکنه بیای مطب برای چک کردن وزن و ازمایشات بیخودی.یه پرونده قطور درست میکنه کلی هم پول ویزیتت میشه.من از مامای سه ماهه دوم به شدت متنفر بودم الان نمیدونم همون هست یا نه اما بشدت بی تربیت و بی مبالات و بی اخلاق و بی اعصاب بود.همش داشت غر میزد و سر اینو اون داد میزد .من چون آشنای دکتر صدری بودم با من سعی میکرد خوب صحبت کنه ولی درکل خیلی گند اخلاق بود.با اینکه با خود من بدصحبت نمیکرد اما دیگه داشت صدام درمیومد ازینکه باید هربار دعوا ها و غر غرهای اینو میشنیدم.فکر میکرد از دکتر هم دکتر تره.من یکی از دلایلی که پیش پرویزی رفتم بخاطر این بود که راحت خودشو میدیدم ولی اخیرا هم شلوغ شده ولی در حد صدری غلغله نیست.بعد آزمایشات الکی و ویزیت بیخود نمینویسه زیاد.درکل اینارو بذار کنار مهم اون تیم مامایی هست که تو خود بیمارستان بالا سرت میاد.من تو بیمارستان پارس هردو زایمانمو انجام دادم.فقط به عشق خانم مشفق که بهترین و باتجربه ترین و عاقل ترین مامای اونجاست.عین یه مامان واقعی غم تورو میخوره.حواسش به حالاتت هست.حیف زایمان دومم طول کشید و شیفتش نخورد به موعد زایمانم و بخاطر همین خیلی اذیت شدم از نابلدی ماماها.همون موقع کلی منو دلداری داد که تیم بعدی هم خیلی حرفه ای هستن نگران نباش اصلا مامان جان.ولی بنده خدا نمیدونست سرپرست تیم بعدی چقد زیر آب زنی خودشو کرده بود پیش یکی دیگه که من داشتم میشنیدم.زایمان اولم با خانم مشفق بود اون بود که به دکتر و بیشتر از همه خود من کمک کرد و به دکتر که مستاصل شده بود گفت دکتر فشار بدم شکمشو دکتر گفت آره آره حتما.اما سر زایمان دومم ماماها عین ماست واستاده بودن فقط میگفتن چه خبره چه خبر جیغ نزن و فلان.من سر زایمان دومم بخاطر بزرگی سر بچه ام خیلی عذاب کشیدم و ماما هم هیچ کمکی بهم نکرد.یعنی بگم این بیمارستان خصوصی هیچ فرقی با بیمارستان دولتی سر زایمان دومم نداشت.ماما اگه کمک نکنه زایمانت سخت میشه.حتما اگه بیمارستان پارس میری تحقیق کن شیفت کاری خانم مشفق رو بپرس و حتما به دکترت چه صدری چه پرویزی بگو که میخوام خانم مشفق بالا سرم باشه!بقیه ماما های اونجا به فکر غیبت کردن پشت سر اینو و اونن یا به فکر رنگ لاک و بالیاژ و آمبر کردن موهاشون وسط زایمانت😀

سلام عزیزم من من دوسال پیش زایمانمو انجام دادم.دوتا فرزند دارم که اول پیش صدری رفتم اما ایشون اون زم ...

هردورو بعد سزارین کردین ؟ 

من خیلی میترسم از سزارین 

الان نمیدونم پیش کی برم صدری یا ستاری نژاد ؟ 

صدری حس همدلی داره و خوش رفتار هستش با بیمارش ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
هردورو بعد سزارین کردین ؟  من خیلی میترسم از سزارین  الان نمیدونم پیش کی برم صدری یا ستا ...

نه گلم اگه سزارین بودم که صدری عملم میکرد.چون طبیعی بودم افتادم با پرویزی.ستاری نژاد رو نمیشناسم.صدری هم ملاقات انچنانی نداشتم باهاش  چون همش پیش ماما ها مطبش هستی تا خودش.و اینکه چون همسرش دوست پدرم بوده و خودمم رو اون زایمان کرده بود پیشش رفتم😀

ستاری نژاد اگر مستقیما خود دکتر رو ملاقات میکنی و در گیر و دار ماما ها نیستش برو پیش همون.درکل گفتم مهم هیچ کدوم ازینا نیست اگر طبیعی زایمان داری.مهم فقط مامایی هست که تو بیمارستانه.از خود دکتر هم مهمتره

چون ماماعه که فقط کمکت میکنه و دست به کار میشه بیشتر تا دکتر.هرجا خواستی زایمان کنی ببین مامات سوسولی و ناخون کاشته نباشه. وگرنه با ناخون همش باید چکت بکنه🤦🏻‍♀️ من چه زجرها کشیدم یعنی نگم برات....

طبیعی هستی یا سز؟

نه گلم اگه سزارین بودم که صدری عملم میکرد.چون طبیعی بودم افتادم با پرویزی.ستاری نژاد رو نمیشناسم.صدر ...

خودم میخوام سزارین کنم . اختیاری یا حالا هرچی ‌‌شما چرا طبیعی کردید اخه‌ من سزارینم 

خودم میخوام سزارین کنم . اختیاری یا حالا هرچی ‌‌شما چرا طبیعی کردید اخه‌ من سزارینم 

ببخشید متوجه نشدم شما اختیاری میخواید سزارین کنید؟

الان همه به اجبار باید طبیعی زایمان کنند مگر اینکه مشکلی تو زایمان طبیعی براشون باشه.من خودم حقیقتا از هردو زایمان ترس داشتم ولی از سزارین بیشتر ترس داشتم.از عواقبشو و اینا... از بخیه و بیهوشی خوشم نمیاد .چند نفر رو تو بیمارستان بطور اتفاقی با حال بد سزارینی و خونریزی و عفونتشون دیدم و تو ذهنم اینجور ثبت شد . حالا شما ممکنه از طبیعی چیزایی دیده باشی ازش بترسی.من خودم ترجیحم رو طبیعیه هرکسی هم بپرسه همین طبیعی رو پیشنهاد میدم باز.من خیلی اطلاعاتم واسه زایمان آسان طبیعی کمه.میدونم رژیم خاصی وجود داره برای اینکه سر بچه زیاد بزرگ نشه اما بعدش غذاهایی بدی به کودکت که از صدتا سرلاکی هم بیشتر رشد کنه و سالمتر باشه.مثلا یکی از راهاشو خوندم اینکه تخم مرغ پخته کمتر بخوری