2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست

استارتر عزیزم دقیقا میفهمم چی می گی مشکل اصلی منم باهمسرم همینه.من و همسرم هردو۳۶سالمونه ۴ساله مزدوج شدیم هردومون سردیم ولی بعد بارداری من کلا همسرم سردسرد شده طوری که الان دخترم ۸ماهشه ما دقیقا بعد بارداری هیچ گونه رابطه ای نداشتیم من خودمم ادم سردی ام رابطه برام مهم نیس اما یک زن نیاز به دیده شدن داره توجه میخواد من ادم احساسی ام اما همسرم نه.من دلم میخواد حداقل شبا کنار هم میخوابیم بغلم کنه بوسم کنه امااون عین خیالش نیس پشتشو میکنه به من میخوابه منم از شدت عصبانیت نمیدونم چیکار کنم همش گریه میکنم.نه اهل خیانته نه نیاز مالی شدیدی داریم که بگم اره فکرش مشغوله بعضی مردا همینن سرد و بی احساس من تو دوران دوستی هم میدونستم سرده اما میذاشتم به پای حجب و حیاش.همسر من مرد خوبیه طوری که همه فکر میکنن من خوشبخت ترین زن فامیلم از بس همسرم اخلاق و رفتارش بیسته اما از درون دارم میپوسم روز به روز افسرده تر انگار یه شکاف بزرگ بین من و همسرمه چندبارم بهش تذکر دادم اما فقط سکوت میکنه اما میدونم آخرش کم میارم و تموم میکنم این رابطه رو چون من تو زندگیم کمبود محبت شدید داشتم بچه طلاق بودم بارها به همسرمم گفتم من  پول نمیخوام خورد و خوراک و پوشاک مهم نیس برام فقط محبت .خسته ام خیلی خسته ببخشید که زیاد حرف زدم دلم پر بود

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
من الان نمیدونم شما ازین که مجردی چه حسی داری ولی به عنوان کسی که 8ساله متاهلم بنظرم یه مجرد شاد بهت ...

من کلا تا زمانی که شخص مورد نظرم نباشه ازدواج نمی کنم و الانم سنم بالا رفته . خیلی خواستگار هم بود با توجه به موقعیتم که همشون دوسه معیار اساسی منو کلا نداشتن و مناسب نبودن و هیچ علاقه ای بهشون نداشتم . من دختری ام که ازدواج مناسب رو فقط قبول دارم که همراه با عشق باشه . حتی اگر نتونم مادر بشم .

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خانم که سن زیادی نداشت ولی از لحاظ خانواده اونقدر پولدار نبودن ولی در حدی بودن که تونستن با این ...

بله منم گفتم قبول دارم روابط رو ولی خب باید پیش بیاد مثل هم محله بودن در جاه های خوب با آدم هایی که مد نظرت هست . چون دخترها معمولا در همون محله ها و آدم هایی که دوربرشون هست معرفی میشن 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
و زیبایی زیاد هم بی تاثیر نیست حتی اگه هیچ امتیازی نداشته باشی 

بله الان واقعا یکی از ملاک ها زیبایی عه یه همکلاسی داشتیم بنده خدا زیبا نبود تا سن 29 سالگی که یه شغل دهن پر کن پیدا کرد با اینکه هم تحصیل کرده بود هم خودش دختر خوبی بود حتی یه خواستگار نداشت الان بایه آقایی نامزد از دوستان شنیدم به طرز وقیحانه ای آقا همش توقع مالی داره

بله منم گفتم قبول دارم روابط رو ولی خب باید پیش بیاد مثل هم محله بودن در جاه های خوب با آدم هایی که ...

ببین بعضی دخترا یجورایی زرنگن خودشون میدونن چی میخوان و بدستش میارن امیدوارم دختر منم اینجوری باشه 

مثلا میرن یه جا سر کار و میدونن اونجا باید چه کسی رو غیر مستقیم بکشن سمت خودشون اینا خیلی موفقن دیدم که میگم

بله الان واقعا یکی از ملاک ها زیبایی عه یه همکلاسی داشتیم بنده خدا زیبا نبود تا سن 29 سالگی که یه شغ ...

ببین وقتی گفتم زیبایی خیلی مهمه ، برای بک ازدواج لاکچری و عالی منظورم بود .وگرنه آدمای معمولی یا قیافه های مثلا زشت به راحتی فرد مورد نظرشون رو برای یه ازدواج معمولی و یا زیر معمولی پیدا می کنن . چون مردای معمولی که بشه انتخابشون کرد تعدادشون خیلی خیلی بالاست . ولی وقتی دختر امتیازاتی داره انتخاب سخت میشه و پیدا کردن مرد مناسب سخت تر 

ببین بعضی دخترا یجورایی زرنگن خودشون میدونن چی میخوان و بدستش میارن امیدوارم دختر منم اینجوری باشه&n ...

ولی بازم تا خود پسر و خانوادش نخوان ممکن نیست .‌همش به شانس بستگی داره

استارتر عزیزم دقیقا میفهمم چی می گی مشکل اصلی منم باهمسرم همینه.من و همسرم هردو۳۶سالمونه ۴ساله مزدوج ...

سلام عزیزم دقیقا همه حرفاتو با تمام وجود حس کردم. اون حس تحقیری که وقتی پشتشون میکنن بهت میخوابن از هزارتا فحش بدتره. منم شوهرم به شدت خوش اخلاق و خوش برخورد سربه زیر. حتی بقیه زنگ میزنن توهر کاری باهاش مشورت میکنن انقدر همه قبولش دارن. منم تحمل بی مهری ندارم اصلا و بداخلاق و کم حوصله میشم به خاطر این موصوع

میتونی هفته ای یکی دوبار بچه هات و بذاری پیش کسی با هم برید شام و سینما و کوه  یه مسافرت دوروز ...

عزیزم شهر غریبم کسی ندارم کمک کنه. اتفاقا رستوران و تفریح هم میریم با بچه ها. کلا روزها خوبه. شب ازم فراریه  

استارتر عزیزم دقیقا میفهمم چی می گی مشکل اصلی منم باهمسرم همینه.من و همسرم هردو۳۶سالمونه ۴ساله مزدوج ...

متاسفانه بیشتر مردای ایرانی خوب زنارو نمیشناسن و فکر میکنن خانمها براشون رابطه مهم نیست. از کجا این تفکر وجود اومده نمیدونم. بخاطر همین حتی اگر سرد مزاجم باشن دنبال درمان نمیرن. 

حق داری عصبی باشی

یعنی خودشو زده به اون درش

نمیفهمه تو هن دل داری

حالا جدا از مشکل جنسیش 

نمیفهمه زن نیاز محبت داره بغل میخواد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب چکار کنم نمیدونم چرا همش سر این قضیه بغض دارم و این باعث شده که بداخلاق  و عصبی باشم. شما هم ...

این بغشی که مبگی سر چشمش همون سرکوب کردنه

اون نیازی که سرکوب میشه یجور دیگه میزنه بیرون

کلا هر نیاز طبیعی تو زندگی انسان مدت طولانی سرکوبش کنی 

عوارض وحشتناکش روزبه روز بیشتر نمایان میشه

منم مشکل دارم نه مثل شما 

یجور دیگه 

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
من فکر میکنم شوهرت میدونه این توانایی رو‌نداره به خاطر همین اجازه نمیده در موردش حرف بزنی

خودش میدونه مشکل داره داره کتمان‌میکنه میترسه روش عیب و ایراد بزارن . شوهر منم سرده بی میله. حتا وقتی من میرم سمتش بوس و بغلش میکنم مضطرب میشه فک میکنه رابطه میخام.‌یهو بد خلقی میکنه الکی یه دعوا را مینداره ک قهر پیش بیاد اینجوری راحت میشه چون تو قهر توقع رابطه نمیره دیکه