2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست
من مجردم ولی به نظرم درصد خیلی کمی ازین مشکلات به جسم و هورمون زن و مردی که تمایل به همسرش نداره برم ...

دقیقاً باهات موافقم

من و همسرم هر دو گرم بودیم

زمان عقد خانواده اش مشکلاتی برام پیش آوردن که من کاملاً سرد شدم

دوساله ازدواج کردم ولی رابطه ای نداشتم

خیلی دوسش دارما 

اونم منو دوست داره

تنها حسی که کنارش دارم حس تنفر و انتقام از خانواده اش هست 

همین موضوع باعث سردیم شده

من نه مشکل هورمونی داشتم نه مزاج نه چیز دیگه تو یه روز انگار کل میل و علاقه جنسیم دود شد رفت هوا

استارتر عزیزم دقیقا میفهمم چی می گی مشکل اصلی منم باهمسرم همینه.من و همسرم هردو۳۶سالمونه ۴ساله مزدوج ...

دقیقا درک میکنم چی میگید زندگی منم دقیقا همینه . شوهرم ذاتا سرد و بی میله . خیلی وقتا ما خانما با همون آغوش و نوازش و محبت همسرمون آروم‌میشیم اما حیف که اینو از خانمشون دریغ میکنن . زنی که محبت ببینه لمس بشه نوازش بشه از جانب شوهرش عمیقا آروم و خوش اخلاق میشه . تمام بدخلقی و غر زدن ما خانما از کمبود محبتمون میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شهر غریبم کسی ندارم کمک کنه. اتفاقا رستوران و تفریح هم میریم با بچه ها. کلا روزها خوبه. شب ازم ...

نه منظورم وقت گذرونی دونفره هست 

یکم بیاد اوایل ازدواج و دوران عقد دونفره وقت بگذرونید شیطونی کنید صمیمی تر بشید 

نه منظورم وقت گذرونی دونفره هست  یکم بیاد اوایل ازدواج و دوران عقد دونفره وقت بگذرونید شیطونی ...

دقیقا  منم  به ایشون گفتم  از  مادر بودن  بیاد  بیرون    یه زن  یا دختر  سرحال  بشه .  میدونین  تو ایران  اکثرا  به  فکر مردها  نمیرسه  که  گهگاهی  واسه  بچه  ها  پرستار بگیرن و خانوم رو از  زیر بار مسئولیت  و نقش  مادر در بیارن .  

هم زمان  یه زن شیطون   به روز  و خوشگل  و پر شور   میخوان  

یه  خونه  با غذای قرمه سبزی   و  جارو کشیده  و 

پرستار  و مراقب بچه  و .. میخوان  ممکنه  مستقیم اینو  نگن  ولی  در عمل  همینه 

.

سلام عزیزم 

من خودمم چنین مشکلی دارم و الان دلم گرفته بود اومدم نی نی سایت ببینم کسی دیگه هم مشکل منو داره ؟ که تاپیک شما رو دیدم ..دوست دارم یکم در مورد این مشکلاتی که داریم باهم حرف بزنیم تا سبک بشیم ..اگه درخواست دوستیمو قبول کنی خوشحال میشم