2777
2789
۵ ساله دارمش نژادش دی اس اچه غذا خشک جوسرا و مونلو ترکیبی میدم غذاخونگی هم براش سوا هر دو روز یکبار ...

من گفتم دو سه تومن خرج بر داره واسم ((: غذا هپی کت بدم تشویقی و مالت مرغم یه روز در میون خوبه ؟ در روز فقط یه وعده غذا خشک میدی؟ پس ظهرا چی بهش میدی فقط سینه مرغ میخوره؟

غذا خشک منظورم ببخشیدد

گربه‌ی خشک😂😂😮‍💨

اینم بهت بگم گربه مژاد دار همه چیزش گرپنتره حتی ساده ترین چیزها پوچ و تشویقی. غذا. وسایل.حتی ویزیتش و عقیم سازیش خواهرم اسکاتیش داره ماهی۱۰ خرجشه اونم کمه کم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم دو سه تومن خرج بر داره واسم ((: غذا هپی کت بدم تشویقی و مالت مرغم یه روز در میون خوبه ؟ در ر ...

روزی دو وعده میخوره 

غذا خشکه بد بدی کلیه‌هاش از کار میفته خیلیی باید خرج کنی اگه مریض بشه

چ نژادی میخوای بگیری

گربه‌ی خشک😂😂😮‍💨اینم بهت بگم گربه مژاد دار همه چیزش گرپنتره حتی ساده ترین چیزها پوچ و تشویقی. غذا ...

شوخی نکن (((: من خواستم اسکاتیش بگیرم گفتم دو سه تومن برداره برام مگه چی میخوره که اینقدر خرج داره ؟ همین غذا و تشویقیای ساذه نمیشه ؟ اگه عادتش بدم غذا خونگی چی

شوخی نکن (((: من خواستم اسکاتیش بگیرم گفتم دو سه تومن برداره برام مگه چی میخوره که اینقدر خرج داره ؟ ...

فقط غذای خونگی نمیشه اخه یه ویتامینایی داره غذاخشک که حتما باید جزو رژیم غذاییش باشه

غذای معمولی هم کلیه‌هاشو نابود میکنه

روزی دو وعده میخوره غذا خشکه بد بدی کلیه‌هاش از کار میفته خیلیی باید خرج کنی اگه مریض بشهچ نژادی میخ ...

بین رفلکس مونلو هپی کت کدوم خوبه پس؟ یکی میگفت مونلو آسیب میزنه نمی‌دونم 

فقط غذای خونگی نمیشه اخه یه ویتامینایی داره غذاخشک که حتما باید جزو رژیم غذاییش باشهغذای معمولی هم ک ...

اونم میگیرم براش ویتامین خوده دامپزشک میده؟ آخه من می‌خوام یه وعده خشک بدم یه وعده تر که مشکلی پیش نیاد 🥸🥸 پس بنظرت نمیشه ؟

چقدر خوبه که حمایتی گرفتی من میگم خیلی شرو شیطونه نژادش ؟ من می‌خوام بگیرم فقط نمی‌دونم اخلاقشون چجو ...

تا بچه هستن یکم شیطونن ولی هب اگر از بچگی باهات باشن عادت میکنن بعد ۵.۶ ماه که عقیم کنی به مراتب هی آروم تر میشن اونقدراهم ک میگن شلوغ نیستن 

البته تیپ شخصیتیه هر رنگی هم تو گربه‌ها فرق میکنه 

مثلا ملوس کالیکو هستش نسبتا ارومه نارنجیا خیلیییی شیطونن مشکلا باهوشن تاکسیدوها اجتماعی‌ان

اونم میگیرم براش ویتامین خوده دامپزشک میده؟ آخه من می‌خوام یه وعده خشک بدم یه وعده تر که مشکلی پیش ن ...

منم همینکارو میکنم

تو یه وعده یک سوم حجم غذارو خشک میدم دو سوم تر اینجوری خیلی بهتره

اره ویتامین و اینارو برا واکسن بری تو دونیم ماه بهت میگه چیا نیاز داره