2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست
من مجردم ولی به نظرم درصد خیلی کمی ازین مشکلات به جسم و هورمون زن و مردی که تمایل به همسرش نداره برم ...

به  هورمون  که بر میگرده  

تغییر هورمون   و میزان  ترشح که  فعل و افعالات  ...  ولی  حوصله  و ..  هم  هست . 

.
ولی مساله جنسی خیلی مهمه نمیشه به طرف بگی سالی 10ماه یا 11ماه روزه باش

خب میگم خیلی مهمه و چیزای خیلی مهم دیگه هم است که متاسفانه از هر هزار ازدواج یکی توشون شانس میاره . بیشترش باید قید چند معیار اساسی رو بزنی . 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من چند تا بود . اولا بستمش  به  جینسینگ و زنجبیل    تغییر رژیم  غذایی ...

عزیزم خیلی ممنون که از تجربیاتت گفتی حتما تا جایی که بشه امتحان میکنم انشاالله نتیجه بده. امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشید😍

کلا ازدواج خیلی خیلی سخته . مگه اینکه بی خیال باشی و یکیو انتخاب کنی . چون هرکسی چندین مشکل اساسی دا ...

خب بنظر من تو ازدواج موفق پدر و مادر خیلی موثرن چون اون دختر و پسر خیلی جوان ونپخته ان مثلا دوستم تعریف می‌کرد همسایمون یه دختر خیلی معمولی داره که الان با یه کارخونه دار ازدواج کرده دلیلشم اینه مادر دختره اصرار داشته همش با خانواده های لاکچری رفت وآمد کنه کلیم حرف از خواهرهای شوهرش میشنید که آره تو درآمد برادر مارو همش خرجی مهمونی میکنی ولی الان دارم از حسادت میترکن

خب میگم خیلی مهمه و چیزای خیلی مهم دیگه هم است که متاسفانه از هر هزار ازدواج یکی توشون شانس میاره . ...

ببین یه چیزیم هست به نام قانون جذب که من خیلی اعتقاد دارم بهش ما آدمای هم فرکانس خودمونو جذب میکنیم پس باید یکم رو تغییر فرکانس مون هم کار کنیم

ولی مساله جنسی خیلی مهمه نمیشه به طرف بگی سالی 10ماه یا 11ماه روزه باش

حالا برا پسرا انتخاب و پیدا کردن مورد ازدواج راحت تره . بعد دختر بالاخره یکی پیدا بشه و بیاد هی همه چیزو موشکافی کنه مثل من قطعا مجرد می مونه و انتخاب نمی کنه . چون من موارد اساسی رو همه رو در نظر می گیرم و میبینم چند چیز اساسی اشکال داره رد می کنم ولی خیلی دخترا قبول کردن و ناچارن قبول کنن چون درون صورت مجرد می مونن . ولی خب بعدش ناراحتی دارن تو زندگی 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
به  هورمون  که بر میگرده     تغییر هورمون   و میزان  ترشح که  فع ...

می دونم . ولی حتی اگر هورمون هم مشکل داشته باشه .‌بوسه و بغل و محبت می تونه باشه حتی گفتار مهربانانه . ولی درون موردی که گفتم طرف کلا ازت کنار می کشه

میتونی هفته ای یکی دوبار بچه هات و بذاری پیش کسی با هم برید شام و سینما و کوه 

یه مسافرت دوروزه دوتایی برید 

شاید اگه صمیمیتتون بیشتر بشه روابط جنسیتون هم بهتر بشه

حالا برا پسرا انتخاب و پیدا کردن مورد ازدواج راحت تره . بعد دختر بالاخره یکی پیدا بشه و بیاد هی همه ...

من الان نمیدونم شما ازین که مجردی چه حسی داری ولی به عنوان کسی که 8ساله متاهلم بنظرم یه مجرد شاد بهتره گرچه کسانی مثل مادر من اصلا اینو قبول ندارن من یه موقع مادرم خیلی بدگویی پدرم رو میکنه میگم خب چرا زنش شدی میگه من دیگه داشت سنم می‌گذشت اصلا برام مهم نبود کیه چیه ولی در کل آموزش پرورش و صدا و سیمای ایران خیلی سمه تلویزیون تو خونه ما تعطیله الان واقعا نمیدونم دخترم رو بفرستم مدرسه یانه خیلی آموزش و پرورش نقص داره 

خب بنظر من تو ازدواج موفق پدر و مادر خیلی موثرن چون اون دختر و پسر خیلی جوان ونپخته ان مثلا دوستم تع ...

خب ببین الکی نمیشه با خانواده لاکچری به قول شما رفت و آمد کرد . وقتی شغل و درآمد و محله ای که شما زندگی می کنید متفاوت هست چطور با اونا رفت و آمد کنید ؟ اصلا اونا دلشون می خواد با شما رفاقت کنن یا حتی ازدواج کنن ؟ مطمئن باش یه تناسبی بین خانواده این دختر و اون پسر بوده . یا دختر خانم خیلی در شغل و حرفه موفق و سرشناس بوده 

خب بنظر من تو ازدواج موفق پدر و مادر خیلی موثرن چون اون دختر و پسر خیلی جوان ونپخته ان مثلا دوستم تع ...

و زیبایی زیاد هم بی تاثیر نیست حتی اگه هیچ امتیازی نداشته باشی 

ببین یه چیزیم هست به نام قانون جذب که من خیلی اعتقاد دارم بهش ما آدمای هم فرکانس خودمونو جذب میکنیم ...

من به این مورد باور ندارم . فقط روابط اجتماعی . و شانس بالا 

خب ببین الکی نمیشه با خانواده لاکچری به قول شما رفت و آمد کرد . وقتی شغل و درآمد و محله ای که شما زن ...

دختر خانم که سن زیادی نداشت ولی از لحاظ خانواده اونقدر پولدار نبودن ولی در حدی بودن که تونستن با این خانواده ها رفت و آمد کنن ویه جهاز درست وحسابی بدن ولی کلا یه جا خوندم که یه مادر خوب باید برای دخترش دوست و همنشین خوب پیدا کنه

من الان حتی پسرایی رو دیدم که مادراشون براشون دخترای چندان خوبی پیدا نکردن و واقعا در حق پسرشون اجحاف کردن

من که پدر مادر رو خیلی موثر میدونم