2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66246 بازدید | 1440 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیر هاااااا

همه ی امیر ها لعنتی ها اصلا تو خونشون انگار یه چیزه مشترک هس 

ک هممون هم میدونیم چیه😶😂😶😂

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
ایلار چطوری چیزی میدونین؟!؟!؟!

ماهن ماه مثل اسمشون،اسم خواهرم آیلار همه فامیل وآشناها دوستش دارن،چندتای دیگه هم توفامیل دور وآشناها هستن اونا هم خوبن تا حالا دربارشون بد نشنیدم ،خجالتی و آرومن

در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣ 
فرزانه ها زرنگ و زبل

کاشکی منم زبل زرنگ بودم  😅😅

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

حانیه ها چطورن؟ 

من هرچی فاطمه دور و برم بوده خیلی راحت تر میزنه ب ادم و میگن رکیم 😐 زبوناشونم ۲۰ متره

زهراها زود عصبی میشن زود هم اروم میشن و قهرو نیستن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
نمیدونم چرااسگل شدم الان دارم به عکس داداشم نگا میکنم گریه میکنم اخه خیلی خیلی دوستش دارم😭

شاید اینها که میگن شانسیه به دلت بد راه نده ، ان شاله که عمرش طولانیه و همیشه سلامته 

اما برای آرامش دلت اگه توان مالی دارین براش عقیقه کنید  

خداوندا مرا به حال خود رها مكن