2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست
من این حس رو‌نسبت به ماهای تولد دارم. هر چی خانوم آذر ماهی میشناسم بشدت با سلیقه جذاب و‌در عین حال ...

من مهرم دوستم اذر دقیقا درست گفتی 

راحب مهر دیگه چیزی نمیدونی یا فروردین؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا دیدین بعضیا هر چی میخورن باز لاغرن یا بعضیا آب که بخورند هم سریع واق میشن اینا بخاطر طبع اسم ...

فکرکنم اسم فاطمه از همون مورد اوله درسته؟ 😘😘

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چرافرزادای ما همه معتادن خخخخ

خخخ😂💔

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
نه من دوتا میشناسم بیکارن😐

عع جالب بود واسم😂💔 فک کردم همشون مثل همن

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
من مهرم دوستم اذر دقیقا درست گفتی  راحب مهر دیگه چیزی نمیدونی یا فروردین؟

منم مهرم😍

همه مهرماهیایی که دیدم تا جایی که میتونن از گناه کسی چشم پوشی میکنن.بی احساس بنظر میان اما کلا بیشتر احساسی تصمیم میگیرن.کسایی که مهر ماهیا رو‌ترک میکنن بیشتر مهربونی مهرماهیا دلشونو میزنه.دوراشونو میزنن بازم به مهر برمیگردن و‌خیلی سریع متوجه مهربونی ذاتی مهریا میشن.

فروردینی متاسفانه زیاد برخورد ندارم.

فقط با اردیبهشت و‌خرداد و آذر سروکله زدم.

اکثر خیانتا از خانومای متولد خرداد و آذر درمیاد چون علاقشون به دیده شدن زیاده.اعتمادبنفس بالایی دارن.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
منم مهرم😍 همه مهرماهیایی که دیدم تا جایی که میتونن از گناه کسی چشم پوشی میکنن.بی احساس بنظر میان ا ...

واسه همین مهربونی من دوست نداشتم مهری باشم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
عزیزم. تا حدودی درسته طبع افراد از اسمشون ساخته میشه البته اسم مادر فرد هم در طبع اسم فرد دخیل هست و ...

عزیزم درخواست دادم لطفاقبول کن

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
واسه همین مهربونی من دوست نداشتم مهری باشم

اره🥲تورو نمیدونم اما من خیلی سریع خر میشم😕

بدترین بلاها سرم بیاد دوروز با زبون خوش‌باهام حرف بزنن دوباره همون ادم قبلی میشم براش.

ممکنه ته دلم هنوز کسی رو‌نبخشم اما در ظاهر اینجوری بنظر نمیرسه.

همش فکر میکنم نفرینام واسه همین نمیگیره.خدا میگه با خودت چند چندی.یه روز نفرین میکنی فرداش یادت نمیاد چه دردی کشیدی

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
اره🥲تورو نمیدونم اما من خیلی سریع خر میشم😕 بدترین بلاها سرم بیاد دوروز با زبون خوش‌باهام حرف بزنن ...

واییی منم دقیقا همینم نفرین هامم نمیگیره

زود یادم میره زود خرمیشم میبخشم باز

طرف فکرمیکنه اوسکلم یا نیاز دارم اینقدر مهربونم

هرچی میخوام سرد بی تفاوت باشم تواوج سردی هم طرف میفهمه مهربونم😐

عزیزم درخواست دادم قبول میکنی؟ 

بله چشم

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم