2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66247 بازدید | 1440 پست
عزیزم. تا حدودی درسته طبع افراد از اسمشون ساخته میشه البته اسم مادر فرد هم در طبع اسم فرد دخیل هست و ...

عزیزم درخواست دادم قبول میکنی؟ 

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه. بله زیاد نشنیدم

برا همین کسی زیاد نمیتونه بگه اذینا چطوری ان چون خودم تو این ۲۰ سال فقط اطرافم خودم اذین بودم کسی رو ندیدم

دانش اموزای عزیز دقت کنید من انشا نویسی خیلی خوبی دارم جوریکه ۲۰ رو حتما میگیرید اگه خاستید بهم پیام بدید هزینه ام خیلی کم در حد ۴/۵هزار ❤️

کسی از علی ها نمیدونه؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بعضیاتون تحت تاثیر تاپیک نرین اسماتونو عوض کنین چون بعضی اسما شاید ارتعاششون اشرافی و عالی باشه اما زمان مرگتون نزدیکتر میکنن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
ما هر چی ندا دور بر داریم دست کج به شدت عوضی انگار از هم کپی گرفتنشون

وای نگو من یکی هست که عاشقشم. خیلی خوبه و همه جوره میشه روش حساب کرد

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

من این حس رو‌نسبت به ماهای تولد دارم.

هر چی خانوم آذر ماهی میشناسم بشدت با سلیقه جذاب و‌در عین حال علاقه دارن همه جا اول ازونا تعریف بشع.خانومای خردادی هم اکثرا شوهراشون عاشقشونن .دو شخصیتی هستن و‌اوناهم علاقه به جلب توجه دارن.

شهریوریا مهربونن اما میتونن جوری رفتار کنن که انگار براشون مهم نیستی.

اردیبهشتی هام بسیار با سیاست و‌کاردان هستن.

مهر ماهیا زود اعتماد میکنن خیلی دیر کینه به دل میگیرن اما وقتی بگیرن دیگه تمومه.

این نظر فقط واسه خانوما بود..و اکثر دوربریام کتولد این ماها هستن.

بقیه رو‌نمیدونم.

رو اسما نظری ندارم

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.