2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66246 بازدید | 1440 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممدابگیرولی عصبی وقاطی سریعم باحرف خوب نرم میشن صدیقه هافتنه وفضول  فاطمه هاجذاب مهربون دل رح ...

یه حمیده میشناسم خوشگل و سرحال ولی یکم حسود وتیکه انداز

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
عزیزم درخواست منو میشه قبول کنی؟ 

باشه جانم

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

دقیقا همین طوره شخصیت ادما به اسم بر میگرده خیلی عالی بود تاپیکت دستت درد نکنه 

عاااااااااااااااااااالی   

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

استاتر دقیقااا زینب و کبرا رو درست گفتی هرچی دیدم همین بودن 

دانش اموزای عزیز دقت کنید من انشا نویسی خیلی خوبی دارم جوریکه ۲۰ رو حتما میگیرید اگه خاستید بهم پیام بدید هزینه ام خیلی کم در حد ۴/۵هزار ❤️

اسم من خیلی کمیابه فک کنم خیلی کم اطرافتون دیدید 

دانش اموزای عزیز دقت کنید من انشا نویسی خیلی خوبی دارم جوریکه ۲۰ رو حتما میگیرید اگه خاستید بهم پیام بدید هزینه ام خیلی کم در حد ۴/۵هزار ❤️
هر محدثه ای دیدم چش رنگی بوده  با سیاست و حرص دربیار

دقیقاااا حرص دراور دقیقا زدی هدف