2777
2789
عنوان

رفتارتون با خانواده شوهر

156 بازدید | 9 پست

سلام دوستای عزیزم 

بچه ها این چند روز تو تایپیکا خیلی میبینم که عروس ها مشکل پیدا کردن با بی محلی مادر شوهراشون و نوشتن من اینکارارو کردم اما فلان چیز شد ب من زنگ نزد منو محل نداد روشو برگردوند...

راه چاره چیه چرا اینجوری میشه؟طبق تجربه من مخصوصا اونا ک تازه نامزد میکنن یا عروسی مادر شوهرشونو مثل مادرشون میبینن عزیزم قبول کن ایشون مادر شما نیست مادر همسرته احترام بزار اره خوب باش باهاشون اما وظایف دختراشونو تو انجام نده وظایف پسرشونو شما انجام نده این بخاطر این نیست ک خوب نباشی نه اتفاقا خیلی خوبه ادما هر جا دیدن کسی به کمک نیاز داره کمک کنن اما متاسفانه وقتی واسه خانواده شوهرت انجام میدی توقع پیش میاد ک چرا تشکر نکردن چرا نگفتن منو چرا فلان موقع پس ب من کمک نکردن چرا من انجام دادم اونا نه اگر قراره بعدش این انتظارات پیش بیاد که اکثرن خانواده شوهر انتظار شمارو رفع نمیکنه پس نکن عزیزم نه خودتو اذیت کن نه شوهرتو ک بری باهاش بحثت بشه ک دیدی من اینجوری کردم اونا نگفتن تشکر نکردن اونا واسه من نکردن؟؟روابطتو در حد همون مادر شوهر حفظ کنید نه بیشتر ان شالله ک موفق باشید♥️🌹

عزیزم متاسفانه این نسخه برا همه عمل نمیکنه دقیقا الان مشکل من برعکسه، اینکه من نمیتونم اوناره در حد پدر مادرم دوس داشته باشم و اون یعنی مادر شوهر بنده انتظار داره من خیلی دوسش داشته باشم از طرفی هم خودش غده ناز میاره دوس داره ناز کنه من قربون صدقش برم منم نمیتونم برا همین الان تو بدترین حالت ممکن هستیم بحث و... موندم چه کنم

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحدزیادی درست میگی 

ولی من تاجایی که بتونم کمک دستشونم ومیدونم اونانه نمک نشناسن نه اینکه توقع داشته باشن هی کاراشونوانجام بدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم متاسفانه این نسخه برا همه عمل نمیکنه دقیقا الان مشکل من برعکسه، اینکه من نمیتونم اوناره در حد ...

خب الان برا شما ایشون انتظار داره شما رفتارت طبیعیه اگر فک میکنی جنبشو دارن ادمای خوبی ان توام صمیمی شو به نظر من

مشکل من اینکه بلد نیستم مثل مادر نبینمش چجوری یعنی؟؟؟ همش خودمو کوچیک میکنم

مادرشوهرت اگر نسبت خونی نداری یه ادم غریبس دیگ مگه نه تو بخاطر شوهرت احترام بزار عادی باش و محترم بیش از حد خوبی نکن خوب باش ولی اما مثل یه دختری ک برا مادرش همه کار میکنه  باشی بعدا همیشه انتظار دارن ازت

خب الان برا شما ایشون انتظار داره شما رفتارت طبیعیه اگر فک میکنی جنبشو دارن ادمای خوبی ان توام صمیمی ...

آخه من اصلا مدل شخصیتیم این مدلی نیس که بپرم کسی رو بغل کنم ببوسم حالا اون میخاد من اونجوری باشم و بخاطر همین چیزا میگه من بداخلاقم🤕

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
آخه من اصلا مدل شخصیتیم این مدلی نیس که بپرم کسی رو بغل کنم ببوسم حالا اون میخاد من اونجوری باشم و ب ...

منم مادرشوهرم از ایناس ک سه چهار بار میبوسه صورت ادمو اوایل برام سخت بود چون بدم میومد اما بعد ها کنار اومدم خوشمم اومد خخخخ